Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Ventilatoare

Ventilatoare

Ventilatoarele Studio Casa sunt dedicate atat uzului casnic, cat si uzului industrial, prin puterea mare de ventilatie si a tehnologie inovatoare. Pentru uzul industrial exista modele de ventilatoare cu apa, propice pentru terase descoperite sau pentru piscine. De asemenea, cele fara apa pot fi folosite in camere de hotel, pensiuni, restaurant, dar si in confortul propriei locuinte. Daca intampinati probleme in alegerea vantilatorului potrivit  pentru spatiul pe care il aveti la dispozitie, echipa Studio Casa se angajeaza sa va ofere modelul perfect pentru necesitatea dumneavoastra la cel mai bun pret.

Ventilatoare profesionale pentru orice buzunar

Ventilatoarele Studio Casa vin la preturi variate si la o calitate inalta, fiind produse sub sigiliul celor mai mari branduri din industrie, care garanteaza calitatea inalta si tehnologia de ultima generatie. Aceste ventilatoare sunt fabricate astfel incat sa raceasca instant o incapere la un consum de energie electrica scazut. In plus, se vor integra perfect in orice linie de design a unei incaperi. Designul ventilatoarelor este realizat prin colaborarea celor mai in voga proiectanti si designeri din Europa, avand integrate materiale de inalta calitate care sa ofere aspectul luxuriant al aparatelor. Materiale garanteaza longevitatea si o rezistenta crescuta impotriva factorilor externi abrazivi.

Racitor, Incalzitor, Purificator, Umidificator portabil de aer Fresh Air 600 Studio Casa, Telecomanda, Display LED, 2000 W, 3 viteze, Rezervor apa 12 lACEST APARAT ESTE UN RACITOR DE AER, NU UN APARAT DE AER CONDITIONATFunctie de umidificare aerFunctie de ionizare aerFunctie de programare oprire automataCapacitate volum aer: 600 mc/oraRezervor apa inglobat: 12l3 trepte putere ventilatorRecipiente pentru gheata incluse; 2Sistem tip fagure pentru directionarea aeruluiDotat cu roti pentru o deplasa..
998,00 Lei
Racitor de aer, portabil, Chill Air 300 ION Studio Casa, 80 W, Functie Racire, Umidificare si Ionizare, 3 viteze, Telecomanda, Display Led, Rezervor apa 4 l, AlbAparatul poate fi utilizat pentru  racirea / umidificarea / ionizarea aerului din incaperi.Racirea aerului se va face prin directionarea curentilor de aer generate de evaporarea apei reci si generarea unui mediu de lucru cat mai placut.Viteza aerului este generata de un ventilator cu 3 trepte, iar directionarea curentilor de aer se ..
998,00 Lei
Ventilator cu pulverizare apa   Ardes AR5M39 Humi Magnum, 70 W,  Pale diametru 40 cm, 3 viteze, Telecomanda, Rezervor apa 2 l, Umidificator cu ultrasunete, Timer 7.5 h, NegruAvand functia unui umidificator cu ultrasunete, cu intensitate reglabila aparatul este destinat imbunatatirii calitatii aerului pe care il respiram.Datorita functiei de umidificare aerul va fi mai proaspat.Chiar si in timpul iernii acest ventilator actioneaza impotriva membranelor mucoase uscate, ochilor infla..
799,00 Lei
Ventilator fara elice  AR5BL2 Muna, Ardes, 3 viteze, Display LED, Telecomanda, Timer 9 h, Comenzi Touch, Lumina nocturna LED,Un ventilator fara elice cu un design special,  design care il face sa para un element elegant de decor in orice camera ar fi plasat.Sigur, eficient și ușor de utilizat.Puternic și stabil are o viteza a aerului mai puternică decat  cea a unui ventilator standard cu un diametru de 40 cm.Lumină de noapte LED. Afisaj LED, 3 viteze,..
699,00 Lei
Racitor de aer Cool Air 300 Studio Casa, 80 W,  Functie  umidificare, 3 viteze, Rezervor apa 4 l Functie de umidificare aer Capacitate volum aer: 300 mc/ora Rezervor apa inglobat: 4l 3 trepte putere ventilator Recipiente pentru gheata incluse Sistem tip fagure pentru directionarea aerului Dotat cu roti pentru o deplasare usoara Sursa de alimentare: 220-240 V / 50Hz Putere 80 W Aparatul poate fi utilizat pentru improspatarea / racirea / ..
598,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)