Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparate spumat lapte (3)

Aparate spumat lapte

Transformă-ți cafeaua obișnuită într-o experiență extraordinară!

Pentru crearea unui cappuccino cremos care sa surprinda toti invitatii aveti nevoie de un apparat spumat lapte din gama Studio Casa. Am introdus in gama noastra de produse aparate spumat lapte care sa fie atât funcționale, cat si atractive. Designul acestora poarta amprenta italiana, iar acest lucru se poate vedea prin gama Vintage, in care predomina culorile pale si mate de verde sau crem, dar si in cazul gamei moderne care are argintiul lucios drept culoare principala.

 Aparat spumat lapte - transformă laptele în spumă în doar câteva secunde 

Fiecare model de aparat spumat lapte a fost supus unor teste de durabilitate in laboratoarele de specialitate pentru a putea corespunde cu standardele inalte de calitate. Astfel, fiecare aparat vine insotit de o garantie foarte avantajoasa, dar si de manual de instructiuni. Aparatele detin un panou de control minimalist, usor de folosit de catre orice persoana. In plus, in functie de cantitatea de lapte pusa, se poate crea spuma densa si cremoasa sau se poate incalzi laptele, fiind o solutie ideala pentru mamicile cu bebelusi. Unele modelele de aparate de spumat laptele detin doua functii pentru spuma si anume: spuma rece cu o capacitate de 140 ml sau spuma calda cu o capacitate de 250 ml.



Aparat Spumat Lapte, 2878 Vintage Cream Green  Ariete...
-40 %
Aparat Spumat Lapte, 2878 Vintage Cream Green  ArieteCappuccino Vintage de la Ariete este un aparat spumat lapte retro si usor de utilizat: cu o putere de 500 W, o capacitate de 140 ml pentru lapte spuma si 250 ml pentru lapte incalzit, capac transparent sibuton pentru 2 functii: spuma calda si rece. Ideal pentru a face o spuma densa in cateva secunde si apregati mai multe bauturi diferite cu cafea si lapte (cappuccino, latte, machiato, ciocolata).•Putere: 500 W•Capacitate spuma lapte rece: 140 ..
257,40 Lei 429,00 Lei
Aparat Spumat Lapte, 2878 Vintage Cream Ariete...
-40 %
Aparat Spumat Lapte, 2878 Vintage Cream Ariete•Putere: 500 W•Capacitate spuma lapte rece: 140 ml•Capacitate spuma lapte cald: 250 ml•2 functii: spuma calda si rece•Design fara fir•Oprire automata•Invelis interior antiaderent•Pereti exteriori reci la atingereCappuccino Vintage de la Ariete este un aparat spumat lapte retro si usor de utilizat: cu o putere de 500 W, o capacitate de 140 ml pentru lapte spuma si 250 ml pentru lapte incalzit, capac transparent si buton pentru 2 functii: spuma calda s..
257,40 Lei 429,00 Lei
Aparat spumat lapte cu incalzire BARINOX LATTEO SC1902 Studio Cas... Aparat spumat lapte cu incalzire BARINOX LATTEO SC1902 Studio Cas...
-50 %
Aparat spumat lapte cu incalzire BARINOX LATTEO SC1902 Studio Casa, 300ml, 450w, inoxPuteti prepara spuma din lapte rece, cald sau fierbinte, astfel incat puteti face cappuccino, macchiato, latte si multe alte derivate. Silentios in timpul functionarii respecta standardele internationale de siguranta. Fabricat din otel inoxidabil si cu un design deosebit acest aparat aduce un plus de eleganta in orice bucatarie.SPECIFICATII TEHNICECapacitate pentru spumare lapte:                          150 mlC..
199,00 Lei 398,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)