Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergenti curatenie

Detergenti curatenie

Oferiti prospetime si dezinfectare indelungata casei dumneavoastra cu noii detergenti pentru curatenie din gama Studio Casa. Am inclus in aceasta gama detergenti de curatare pentru grupurile sanitare, pentru bucatarie, pentru pardoseli si pentru curatarea covoarelor si mochetelor. Astfel, va putem asigura o curatenie impecabila in fiecare colt al casei. In plus, dupa terminare procesului de curatare, veti putea asigura si o dezinfectare corespunzatoare cu noii dezinfectanti universali.

Detergenti si produse curatenie 

Detergentii de curatare din gama Studio Casa sunt produsi de catre marile companii producatoare de solutii de curatat din lume. Aceste produse au fost testate pentru a nu afecta suprafetele si pentru a indepartata pana la 99% din bacteriile si virusii de pe diverse tipuri de suprafete. Fiecaredetergent de curățenie  trebuie lasat sa actioneze cel putin 5 minute, pentru oferi o curatare si o igienizare in profunzime. Detergentii detin formule unice, care permit curatarea in profunzime a diverselor suprafete. Folosind o cantitate foarte mica de solutie, ajuta la economisire de timp, bani si energie.  In plus, am introdus in gama noastra si solutii pentru curatarea si dezinfectarea tevilor infundate sau cu un grad puternic de murdarie sub forma de granule care actioneaza in doar 15 minute.

Detergent automat ARIEL Color Touch of Lenor, 6Kg, 60 spalari..
116,91 Lei 129,90 Lei
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la ..
99,83 Lei 149,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,5 Litri, pentru uz casnic si HorecaVULKANSolutie pentru curatare si protectie – gresie, faianta, wc Solutie pentru curatat obiecte sanitare cu efect de curatare imediata, adecvat tuturor suprafetelor rezistente la acizi, respectiv suprafetelor ca gresia, chiuvete ceramice, armaturi, toalete, WC, pisoare, materiale din sticla si plastic. Cu efect impermeabil, protejand si impotriva coroziunii. Efect du..
96,75 Lei 129,00 Lei
Solutie semiprofesionala degresanta universala Mikado Perfect Clean SOLAR, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaSOLARSolutie degresanta universalaSolutie pentru curatare si intretinere, inlatura eficient urmele de grasime. Are un efect intens. Recomandat pentru toate suprafetele lavabile cu grasimi, electrocasnice mici și mari. Ideala pentru utilizare la masinile profesionale de curatenie si in industria alimentara avand Ph neutru. Curata eficient, protejand in acelasi tim..
96,75 Lei 129,00 Lei
Detergent de rufe lichid Ariel Color 3.3 L, 60 spalari..
71,91 Lei 79,90 Lei
Ariel Detergent capsule pentru haine/rufe, All In 1 Pods Color, 39 spalari..
49,90 Lei
Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew White, 48 spalari, 2.88 l..
44,91 Lei 49,90 Lei
Detergent vase pentru masina de spalat Finish All in One, 26 tablete..
35,91 Lei 39,90 Lei
Detergent insecticid pentru pardoseli Sano Floor Plus, 2l..
35,91 Lei 39,90 Lei
Detergent color capsule Dash Color Frische, 12 buc..
31,41 Lei 34,90 Lei
Dash Detergent Capsule 12Buc Alpen Frische..
31,41 Lei 34,90 Lei
Ariel Detergent capsule pentru haine/rufe, All In 1 Pods Color, 13 spalari..
29,90 Lei
Solutie profesionala pentru curatarea suprafetelor din inox, Mikado Perfect Clean INOX, 0.5 Litru, pentru uz casnic si HorecaFormula concentrata INOX Professional este un produs profesional de curatare si ingrijire pentru otel inoxidabil si a tuturor metalelor lucioase, de la exteriorul frigiderelor, a masinilor de gheata, a congelatoarelor, a masinilor de spalat vase, plite, hote, etc. Ingrijeste si protejaza metalul de coroziune, de urme de apa, grasime si amprente, fara aerosoli. INOX Profess..
29,40 Lei 49,00 Lei
Solutie curatat podele concentrat Asevi portocala 1l..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie curatat pete Vanish Oxi Action Pink Spray 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie curatare frigidere Triumf, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Afişare 1 - 20 din 89 (5 pagini)