Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Seminee electrice

Seminee electrice

Șemineele electrice sunt dispozitive care imită aspectul și efectul unui foc de lemn într-un șemineu, dar fără flacăra reală sau fumul asociat cu un șemineu clasic. Ele funcționează prin proiecția unui mediu de foc artificial, adesea cu ajutorul LED-urilor sau al altor tehnologii, pe un ecran din spate sau prin intermediul unui sistem de oglindă.

 

Rolul șemineelor electrice este de a oferi un aspect decorativ și o atmosferă caldă și confortabilă într-o locuință, fără problemele asociate cu un șemineu real, cum ar fi curățenia și îngrijirea lemnului, gazele de eșapament sau pericolul de incendiu. De asemenea, ele sunt ușor de instalat și pot fi utilizate în orice spațiu, fără a fi necesară o canalizare sau o ventilație adecvată.

Semineu electric Ardes Camino Jr AR354, 1500 W, termostat ambiental, protectie supraincalzire, NegruSemineul electric CAMINO JR, cu efect de bustean arzator, creeaza o atmosfera calda si romantica. Efectul de flacara reprodus este independent de functia de incalzire si, prin urmare, poate fi folosit si in cele mai calde anotimpuri. Ceramica: sigura si eficienta. 2 trepte de incalzire: eco si confort. Incalzire imediata reglabila cu termostat. Functia de termostat activeaza automat incalzirea atu..
299,00 Lei 598,00 Lei
Un semineu da o atmosfera confortabila si romantica. Noi, oamenii, iubim sa stam in fata unui semineu pentru a privii flacarile si sa ne bucuram de o carte sau o persoana draga alaturi de o bautura fierbinte. Acest semineu electric de la Ardes este complet sigur. Datorita mecanismului de oglinda sofisticat, focul artificial este imposibil de distins din punct de vedere vizual de cel real.Un sistem de incalzire in doua etape ofera caldura sau recirculare daca folositi doar ventilatorul integrat. ..
299,00 Lei 598,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)