Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Textile de casa (207)

Textile de casa


Infrumuseteaza-ti locuinta cu noile textile de casa de la Studio Casa! Am inclus in aceasta gama cearceafuri si fete de perna, cuverturi si paturi, halate de baie, lenjerii de pat, pilote si perne, prosoape de plaja, seturi de pat, seturi prosoape care vor oferi casei dumneavoastra un design elegant. Nu ratati super prețurile la gama de textile pentru casă si nici reducerile pe care le avem pe tot parcursul anului. 

Cele mai bune textile de casa

Un somn odihnitor ne va face mai sanatosi, mai productivi si mai fericiti pe intregul parcurs al zilei. Astfel, gama de textile de casa marca Studio Casa o sa va ofere acel somn odihnitor de care aveti nevoie, deoarece fiecare produs este fabricat din materiale de inalta calitate. Materialul principal al produselor din aceasta gama este bumbacul natural superior. Bumbacul este cunoscut pentru puterea sa de absorbtie a lichidelor, pentru atingerea moale si pentru puterea sa de a lasa pielea sa respire. De asemenea, tot pentru un somn odihnitor, am pregatit perne din microfibra care va vor asigura un somn corect, dar si pilote din microfibra care va vor mentine temperatura corpului optima.  

Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, M, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, L, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, XL, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prez..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, S, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, XL, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezen..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, S, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, M, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, L, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv ..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Lenjerie pat dublu Satin White Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, ... Lenjerie pat dublu Satin White Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, ...
-40 %
Lenjerie pat dublu Satin White Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, Cearceaf pilota 200 x 220 cm, Cearceaf pat 240 x 260 cm, 4 fete de perna  50 x 70 cm, 70 x 70 cm, MulticolorModel: Satin WhiteCompozitie : 100% Bumbac satinatCearceaf pilota 200 x 220 cmCearceaf de pat 240 x 260 cm2 Fete de perna 50 x 70 cm2 Fete de perna 70 x 70 cmCearceaful de pilota si fetele de perna au acelasi model .Lenjeria este confectionata din bumbac 100% krep, este un produs de calitate, fabricat dintr-un material confor..
358,80 Lei 598,00 Lei
Lenjerie pat dublu Satin Bordo Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, ... Lenjerie pat dublu Satin Bordo Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, ...
-40 %
Lenjerie pat dublu Satin Bordo Studio Casa, 100% Bumbac Satinat, Cearceaf pilota 200 x 220 cm, Cearceaf pat 240 x 260 cm, 4 fete de perna  50 x 70 cm, 70 x 70 cm, UniModel: Satin BordoCompozitie : 100% Bumbac krepCearceaf pilota 200 x 220 cmCearceaf de pat 240 x 260 cm2 Fete de perna 50 x 70 cm2 Fete de perna 70 x 70 cmCearceaful de pilota si fetele de perna au acelasi model .Lenjeria este confectionata din bumbac 100% krep, este un produs de calitate, fabricat dintr-un material confortabil si d..
358,80 Lei 598,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis... Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchis... Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchis...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
118,65 Lei 339,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 207 (11 pagini)