Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Unelte de gradina (24)

Unelte de gradina

 • Unelte de grădină pentru pasionații de natură și grădinărit. Grădinăritul poate fi o activitate relaxantă și plină de satisfacții, dar necesită uneltele potrivite pentru a fi eficientă și plăcută. Alegerea uneltelor de grădină potrivite poate fi o provocare, ținând cont de varietatea de modele, materiale și funcții disponibile. Acest ghid complet te va ajuta să descoperi factorii importanți de luat în considerare pentru a găsi uneltele ideale pentru grădina ta.

   

  Tipuri de unelte de grădină:

  ·      Unelte de săpat, ideale pentru pregătirea solului: Lopate, târnăcoape, greble, sape.

  ·      Unelte de tăiere, utile pentru tăierea ramurilor, arbuștilor și ierbii: Foarfece de grădină, ferăstraie.

  ·      Plantatoare, necesare pentru plantarea florilor, legumelor și a gazonului.

  ·      Unelte de îngrijire, utile pentru menținerea grădinii curate și îngrijite: Greble, furci, aparate de tuns iarba

   

  Factori de luat în considerare:

  • Dimensiunea grădinii: Alege unelte proporționale cu mărimea grădinii pentru a evita oboseala
  • Tipul de sol: Alege unelte potrivite pentru tipul de sol din grădina ta
  • Materialul: Alege un material rezistent la uzură și intemperii.
  • Ergonomie: Alege unelte ergonomice pentru a evita disconfortul și accidentările.


  Alegerea uneltelor de grădină potrivite te va ajuta să te bucuri de o grădinărit ușoară, eficientă și plăcută. Folosind sfaturile și informațiile din acest ghid, vei putea găsi uneltele ideale pentru a crea grădina visurilor tale. Descoperă gama noastră variată de unelte de grădină de înaltă calitate, de la lopeți și foarfece de tăiat la rigle și răzuitoare. Realizează proiectele tale de grădinărit cu ușurință și eficiență cu ajutorul uneltelor noastre durabile. Alege calitatea pentru o grădină bogată și frumoasă!

Manusi termice pentru gratar, 1 pereche... Manusi termice pentru gratar, 1 pereche...
-10 %
Manusi termice pentru gratar, 1 perecheProtejeaza incheietura. Protectie impotriva taiere. Material: bumbac, polyester. Marime universala. Tip produs Accesorii grătar Model  Accesorii grătar pe gaz, Accesorii grătar pe cărbune Lungime  32 cm Lăţime 19 cm Material Bumbac, Poliester (PES) Culoare de bază Negru Dimensiune ambalaj (LxlxÎ)- x - x 35 cm Greutate 0,3 kg Utilizare Protecție Locație de utiliza..
114,48 Lei 127,20 Lei
Set ingrijire plante HABITAT Olive, EPOCA SPA... Set ingrijire plante HABITAT Olive, EPOCA SPA...
-35 %
Set ingrijire plante HABITAT Olive, EPOCA SPASet pentru ingrijirea plantelor HABITAT. Contine: geanta BB, plantator lat, plantator ingust, mini furca pentru gradina si un pulverizator. Material: plastic rezistent. Culoare: olive. ..
97,45 Lei 149,90 Lei
Set unelte copii MINI GARDEN Aquamarine, EPOCA SPA...
-10 %
Set unelte copii MINI GARDEN Aquamarine, EPOCA SPASet de gradinarit pentru copii. Material: plastic rezistent. Culoare: aqumarine + lime. ..
89,91 Lei 99,90 Lei
Foarfeca de gradina HASAMI, EPOCA SPA... Foarfeca de gradina HASAMI, EPOCA SPA...
-10 %
Foarfeca de gradina HASAMI, EPOCA SPAFoarfeca de gradina HASAMI fabricata in Japonia. Lamele sunt fabricate din otel de inalta calitate. Acoperite cu teflon si tratate termic pentru a spori durabilitatea. Utilizata pentru taieri la pomi si arbusti fructiferi sau plante ornamentale. ..
80,91 Lei 89,90 Lei
Bordura plastic EPOCADECO , EPOCA SPA...
-10 %
Bordura plastic EPOCADECO , EPOCA SPABordura pentru delimitarea zonelor din gradina. Partea superioara poate fi utilizata ca furtun intr-un sistem de irigatii. Pachetul include 3 conector de furtun. Material: plastic rezistent. Dimensiune: 600 x 11,5 cm. Culoare: maro. ..
71,96 Lei 79,96 Lei
Mini Cazma GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA... Mini Cazma GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Mini Cazma GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPACazma pentru gradina. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Dimensiuni (cm): 71,0 x 16,5 x 14,5. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
35,96 Lei 39,96 Lei
Coada metalica grebla HABITAT, EPOCA SPA...
-10 %
Coada metalica grebla HABITAT, EPOCA SPACoada metalica pentru grebla HABITAT cu o lungime de 160 cm. Fabricata dintr-un aliaj de aluminiu electrosudat, usor si cu rezistenta ridicata. Prezinta un sistem de agatare pentru o depozitare usoara in orice spatiu...
35,91 Lei 39,90 Lei
Sapaliga GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA... Sapaliga GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Sapaliga GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPASapaliga pentru gradina. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Dimensiuni (cm): 21,5 x 14,5 x 48,0. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
22,46 Lei 24,95 Lei
Mini Grebla GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Mini Grebla GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPAMini grebla pentru gradina. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Dimensiuni (cm): 41,5 x 15,0 x 10,5. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
22,46 Lei 24,95 Lei
Set 3 cupe TURTLES SCOOPS Black, EPOCA SPA...
-10 %
Set 3 cupe TURTLES SCOOPS Black, EPOCA SPASet trei cupe de diferite dimensiuni. Material: plastic. Culoare: negru. ..
17,96 Lei 19,95 Lei
Unealta de scos buruieni GARDEN BREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Unealta de scos buruieni GARDEN BREAK Black/Lime, EPOCA SPAUnealta pentru scos buruieni din sol. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
13,46 Lei 14,95 Lei
Plantator lat HABITAT Smoke, EPOCA SPA...
-10 %
Plantator lat HABITAT Smoke, EPOCA SPAPlantator lat cu baza de 90 mm si lungimea de 285 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Plantator lat HABITAT Olive, EPOCA SPA...
-10 %
Plantator lat HABITAT Olive, EPOCA SPAPlantator lat cu baza de 90 mm si lungimea de 285 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Plantator lat HABITAT Black, EPOCA SPA...
-10 %
Plantator lat HABITAT Black, EPOCA SPAPlantator lat cu baza de 90 mm si lungimea de 285 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Smoke, EPOCA SPA...
-10 %
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Smoke, EPOCA SPAMini furca cu trei dinti cu baza de 78 mm si lungimea de 275 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Olive, EPOCA SPA...
-10 %
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Olive, EPOCA SPAMini furca cu trei dinti cu baza de 78 mm si lungimea de 275 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Blacka, EPOCA SPA...
-10 %
Mini Furca pentru buruieni HABITAT Black,EPOCA SPAMini furca cu trei dinti cu baza de 78 mm si lungimea de 275 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
13,46 Lei 14,95 Lei
Cultivator GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Cultivator GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPACultivator pentru gradina. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
13,46 Lei 14,95 Lei
Cultivator ascutit GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPA...
-10 %
Cultivator ascutit GARDENBREAK Black/Lime, EPOCA SPACultivator ascutit pentru gradina. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoara. Material: plastic rezistent. Culoare: negru. ..
13,46 Lei 14,95 Lei
Plantator ingust HABITAT Smoke EPOCA SPA...
-10 %
Plantator ingust HABITAT Smoke EPOCA SPAPlantator ingust cu baza de 63 mm si lungimea de 285 mm. Prezinta suport de agatare pentru o depozitare usoarea. Material: plastic rezistent. Disponibil in trei culori: olive (verde masliniu), smoke (fumuriu), black (negru)...
12,56 Lei 13,95 Lei
Afişare 1 - 20 din 24 (2 pagini)