Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Dulapuri dormitor

Dulapuri dormitor

Dulapurile pentru dormitor sunt alegerea perfectă pentru locuințele care nu beneficiază de spații speciale pentru dressing. Pe StudioCasa.ro vă punem la dispoziție o gamă variată de dulapuri de dormitor în dimensiuni, mărimi și culori variate pentru a se putea integra în tematica generală a dormitorului dumneavoastră.

Dulapuri dormitoare - Șifoniere pentru dormitor la prețuri accesibile

Dulapurile pentru dormitor de la Studio Casa sunt create din materiale durabile și calitative pentru a vă putea bucura de ele pentru un timp îndelungat. Fiecare model de dulap este dotat cu rafturi sau sertare pentru a vă putea fi mai ușor procesul de sortare.

Ușile dulapurilor de dormitor se pot deschide cu ajutorul mecanismelor: clasic prin balamale, push to open sau șine – toate trei fiind ușor de utilizat și cu o durată de viață lungă. Pentru că de multe ori dulapul pentru dormitor este un mic dressing, unele modele pe care le-am inclus în catalogul noastru sunt dotate cu oglinzi – astfel, puteți să vedeți cum se asortează piesele vestimentare alese înainte de a ieși afară.

Materialul vedetă din  care sunt proiectate dulapurile pentru dormitor de la Studio Casa este lemnul – în funcție de modelul ales o să găsiți un alt tip de lemn: fag, plop, stejar. Gama de culori este vastă, ceea ce vă oferă posibilitatea să alegeți dintre nuanțe închise sau deschise. La fel este și stilul prezent în fiecare model în parte.  Înainte de alegerea oricărui model, vă sfătuim să măsurați locul de amplasare pentru a se potrivi cu dimensiunile dulapului pentru dormitor. 

Dulap dormitor 2600*2120*655, Line Studio CasaCOLECTIA LINE DESIGN STUDIO CASA Creata de un tanar designer grec, colectia LINE DESIGN STUDIO CASA reuneste piese de mobilier moderne care vin sa amenajeze armonios  spatiul interior al casei dar si imbunatateasca viata consumtaorului prin practicitatea si utilitatea lor ! Colectia LINE DESIGN STUDIO CASA este formata din toate piesele necesare amenajarii moderne a unui aparatment sau a unei case in care perosanele doresc sa se bucure nu d..
3.998,40 Lei 4.998,00 Lei
Set 3 Separatoare pentru Organizare Sertare, Ajustabile Manual, PVC, 50 x 10cm, AlbCu ajutorul acestor separatoare ajustabile  vei putea sa-ti organizezi mult mai eficient lucrurile pe care le tii in sertare.Ele se pot folosi si adapta la orice tip de sertar, cu o adancime de minim 10 cm.Le puteti taia la orice dimensiune doriti si le mai apoi le puteti interconecta intre ele, obtinand organizatoare perfecte pentru sertarele mobilierului dvs..Cu ajutorul acestor separatoare poti sa-ti tii m..
24,50 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)