Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Set masa cu scaune (4)

Set masa cu scaune

Seturile masa cu scaune din gama Studio Casa sunt piese de mobilier rezistente si longevive. Designul acestora a fost creat de catre designerii de interior de sorginte italiana, care au dorit sa aduca in locuintele dumneavoastra un suflu modern cu diverse artificii clasice si elegante. Pentru transpunerea din schita in realitate, detaliile au revenit tamplarilor priceputi care cunosc acest mestesug din mosi stramosi.

Seturi mese și scaune la cel mai bun preț

Nu ratati MEGA reducerile la seturi de masa cu scaune  pe tot parcursul anului. Pe langa reduceri, am inclus preturi competitive, accesibile pentru un public larg. Fiecare set de masa cu scaune este compus din 5 piese: o masa si patru scaune, dar trebuie sa stiti ca modelul de scaun ales poate sa fie achizitionat si individual, daca doriti mai multe scaune. Scaunele pot fi simple sau tapitate cu un material textil foarte rezistent, ce ofera un aer luxuriant. Fiecare masa din set este prevazuta cu 4 locuri, dar unele modele de mese sunt extensibile, fiind astfel minimum 4 locuri la o masa.

Set Masa Extensibila Roma Wood + 4 Scaune Tapitate Dallas Grey, S... Set Masa Extensibila Roma Wood + 4 Scaune Tapitate Dallas Grey, S...
-50 %
Set masa extensibila Roma Wood + 4 scaune tapitate Dallas Grey, Smart Living, Studio CasaAcest set practic, modern, util si confortabil se incadreaza in orice spatiu fiind ideal pentru 4 persoane sau mai multe.Masa extensibila din pal gros de 18 cm , cu dimensiuni de 110 cm cand este stransa si 170 cm extinsa si cu o latime de 70 cm permite o utilizare ideala , Sistemul de extensie este lateral la ambele capete si usor de manevrat.Cele 4 scaune Dallas sunt moderne si practice , intr-o cromatica ..
1.999,00 Lei 3.998,00 Lei
Set Masa Extensibila Kelebek White + 4 Scaune Lotus Tapitate Galb... Set Masa Extensibila Kelebek White + 4 Scaune Lotus Tapitate Galb...
-50 %
Set masa extensibila Kelebek vintage white  + 4 scaune Lotus tapitate galben, cadru lemn white , Smart Living, Studio CasaSet masa extensibila cu 4 scaune tapitate cu un design modern si atractiv, fiind perfect pentru cei ce cauta sa adauge o nota eleganta interiorului locuintei lor.DimensiuniMasa Stransa: 80*130 cmExtinsa: 80*165 cmScaun Inaltime: 90 cm Adancime sezut: 42 cmMESELE EXTENSIBILE SE POT CUMPARA CU ORICE MODEL DE SCAUN!..
1.999,00 Lei 3.998,00 Lei
Set Masa Extensibila Kelebek  Vintage +4 Scaune Elite Lux  Tapita... Set Masa Extensibila Kelebek  Vintage +4 Scaune Elite Lux  Tapita...
-45 %
Set Masa Extensibila Kelebek Vintage +4 Scaune Elite Lux  Tapitate Maron  , Smart Living Studio Casa Compus din:Masa Extensibila Kelebek White Vintage4 Scaune Elite Lux  Tapitate Maron Dimensiuni masa: stransa: stransa: 80*130cm, extinsa 80*165cm..
1.978,90 Lei 3.598,00 Lei
Set Bucatarie/Dining Masa Extensibila Polo Natur+4 Scaune Tapitat...
-47 %
SET BUCATARIE /DINING MASA EXTENSIBILA POLO NATUR +4 SCAUNE TAPITATE ECO PIELE CREMcod produs POLONAT4C6557Acest set practic, util si confortabil se incadreaza in orice spatiu fiind ideal pentru 4 persoane sau mai multe.Masa extensibila din pal gros de 18 cm , cu dimensiuni de 110 cm cand este stransa si 170 cm extinsa si cu o latime de 70 cm permite o utilizare ideala , Sistemul de extensie este lateral la ambele capete si usor de manevrat.Cele 4 scaune sunt utile si practice , intr-o cromatica..
799,00 Lei 1.498,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)