Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Capace (9)

Capace

Am introdus in gama noastra cele mai bune capace bucatarie pentru oale, tigai si cratite. Cu ajutorul acestora veti putea pregati mai rapid mancarurile voastre preferate. 

Capace bucatarie, profesionale din sticla termorezistenta

Capacele din sticlă termorezistentă fac fata cu brio temperaturilor ridicate fara a se deteriora. In plus, sticla termorezistenta este acum transparenta, pentru ca sa puteti observa mai usor stadiul preparatelor. Fiecare capac detine pe suprafata sticlei un orificiu pentru a elibera presiunea din timpul procesul de preparare, astfel incat sa nu existe accidente in timpul acestui proces. De asemenea, fiecare capac este dotat cu maner special care ramane rece pe tot parcursul procesul de gatire, facand astfel procesul de manipulare. 

Când cumperi un capac, alege un material compatibil cu tipul de oală, tigaie sau cratiță pe care o folosești.

 

Tipuri de capace:

- Capace din sticlă: Permit vizualizarea preparatelor în timpul gătirii.

- Capace din metal: Durabile și rezistente la temperaturi ridicate.

- Capace cu margine din silicon: Le poți folosi și la cuptor

 

Dimensiunea capacului este importantă în procesul de selecție a capacului potrivit. Trebuie să te asiguri că se potrivește perfect pe vasul respectiv. Sau poți alege un capac multisize, care se potrivește la mai multe dimensiuni de vase. Puteți să optați pentru capace cu dimensiuni fixe de 24, 26 sau 28 cm, sau puteți să achizitionați capacele multisize de la Studio Casa. Capacele multisize au un design special ce permite așezarea perfectă pe trei tipuri de dimensiuni: 24, 26, 28 cm. Cu ajutorul acestui capac universal nu veți mai avea nevoie de un set întreg pentru diferitele tipuri de oale, cratițe sau tigăi

Capac sticla thermorezistenta - multisize  28 /30/32 cm - Studio ... Capac sticla thermorezistenta - multisize  28 /30/32 cm - Studio ...
-56 %
Capac sticla multisize Studio Casa 28/30/32cm – poate fi folosit si in cuptorCapac de sticla thermorezistentaPotrivit pentru oala, cratita sau tigaie cu diametru de  28 cm / 30cm / 32cm.Capac de sticla multisize cu garnitura de silicon;  CARACTERISTICI GENERALE Utilizare:          Oala, tigaie sau cratițăForma:             RotundaMaterial           Sticla cu garnitură de siliconCuloare           Transparent/Negru AVANTAJE: Ø  Materiale de calitate superioară;Ø  Se poate utiliza și la cuptor.    ..
69,90 Lei 159,00 Lei
Capac sticla temperata Studio Casa, 30 cm... Capac sticla temperata Studio Casa, 30 cm...
-8 %
Capace sticla thermorezistente Studio Casa, 30 cm -pot fi folosite si in cuptorCapace de sticla thermorezistentaPotrivite pentru oala, cratita sau tigaie cu diametru de 30 cm CARACTERISTICI GENERALE Utilizare:          Oala, tigaie sau cratițăForma:             RotundaMaterial           Sticla cu maner inoxCuloare           Transparent / Inox AVANTAJE: Ø  Produs în Italia;Ø  Materiale de calitate superioară;Ø  Se poate utiliza și la cuptor. Recomandare:ü  Se potrivesc perfect cu toată gama de oa..
69,00 Lei 75,00 Lei
Capac Sticla Temperata - Margine Si Maner Din Inox 18/10 - 4Mm - 30Cm - Studio Casa..
69,00 Lei
Capac Sticla Temperata - Margine Si Maner Din Inox 18/10 - 4Mm - 26Cm - Studio Casa..
64,90 Lei
Capac sticla thermorezistenta - multisize  24/26/28cm  - Studio C... Capac sticla thermorezistenta - multisize  24/26/28cm  - Studio C...
-57 %
Capac sticla multisize Studio Casa, 24/26/28 cm  – poate fi folosit si in cuptorCapac de sticla thermorezistentaPotrivit pentru oala, cratita sau tigaie cu diametru de 24 cm/ 26 cm / 28 cmCapac de sticla multisize cu garnitura de silicon;  CARACTERISTICI GENERALE Utilizare:          Oala, tigaie sau cratițăForma:             RotundaMaterial           Sticla cu garnitură de siliconCuloare           Transparent/Negru AVANTAJE: Ø  Materiale de calitate superioară;Ø  Se poate utiliza și la cuptor.  ..
59,77 Lei 139,00 Lei
Capac Sticla Temperata - Margine Si Maner Din Inox 18/10 - 4Mm - 24Cm - Studio Casa..
59,00 Lei
Capac sticla thermorezistenta - multisize  22 /24 /26 cm - Studio... Capac sticla thermorezistenta - multisize  22 /24 /26 cm - Studio...
-57 %
Capac sticla thermorezistenta - multisize  22 /24 /26 cm - Studio Casa - PIECVMS22 – poate fi folosit si in cuptorCapac de sticla thermorezistentaPotrivit pentru oala, cratita sau tigaie cu diametru de 22 cm/ 24cm / 26 cm Capac de sticla multisize cu garnitura de silicon;  CARACTERISTICI GENERALE Utilizare:          Oala, tigaie sau cratițăForma:             RotundaMaterial           Sticla cu garnitură de siliconCuloare           Transparent/Negru AVANTAJE:Ø  Materiale de calitate superioar..
55,47 Lei 129,00 Lei
Capac sticla temperata Studio Casa, 26 cm... Capac sticla temperata Studio Casa, 26 cm...
-50 %
Capace sticla thermorezistente Studio Casa, 26 cm -pot fi folosite si in cuptorCapace de sticla thermorezistentaPotrivite pentru oala, cratita sau tigaie cu diametru de 26 cm CARACTERISTICI GENERALE Utilizare:          Oala, tigaie sau cratițăForma:             RotundaMaterial           Sticla cu maner inoxCuloare           Transparent / Inox AVANTAJE: Ø  Produs în Italia;Ø  Materiale de calitate superioară;Ø  Se poate utiliza și la cuptor. Recomandare:ü  Se potrivesc perfect cu toată gama de oa..
32,50 Lei 65,00 Lei
Capac Inox Ecotherm - 18/C - 0.6Mm - 24Cm Studio Casa...
-40 %
Capac Inox Ecotherm - 18/C - 0.6Mm - 24Cm Studio Casa..
29,90 Lei 49,90 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)