Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mobila dining

Mobila dining

Mobilierul pentru dining room din gama Studio Casa va oferi casei dumneavoastra un aer elegant si in acelasi timp modern. Am pregatit numeroase piese de mobilier pentru dining create de tamplari profesionisti, la recomandarea designerilor de interior, care sa ofere unei incaperi armonie, luminozitate si poate un pic de contrast. Indiferent de produsul pentru care optati, aveti garantia un piese de mobilier pentru dining rezistenta si longeviva.

Mobila dining la cel mai bun pret

Nu trebuie sa mai cheltuiti o avere pe mobilierul de dining, deoarece Studio Casa va ofera o gama variata de produse la preturi exceptionale. De asemenea, pe intregul parcurs al anului v-am pregatit reduceri substantiale la mobila dining. Puteti sa alegeti acum dintr-o vama variata de culori precum: alb, crem, galben, negru, maro, care sa se potriveasca cel mai bine cu designul interior al locuintei dumneavoastra. Piesele de mobilier dining sunt construite in mare parte din lemn rezistent care va aduce un aer luxuriant, cald. Printre cele mai indragite produse se numara mesele extensibile – alegerea ideala pentru reuniunile de familie, dar si pentru familiile numeroase, precum si scaunele tapitate cu design modern si versatil.Comoda Living Cu Oglinzi Sablate, 2090*780*900
-34 %
COLECTIA LINE DESIGN STUDIO CASA Creata de un tanar designer grec, colectia LINE DESIGN STUDIO CASA reuneste piese de mobilier moderne care vin sa amenajeze armonios  spatiul interior al casei dar si imbunatateasca viata consumtaorului prin practicitatea si utilitatea lor ! Colectia LINE DESIGN STUDIO CASA este formata din toate piesele necesare amenajarii moderne a unui aparatment sau a unei case in care perosanele doresc sa se bucure nu doar de confortul zilnic dar si de design deose..
1.978,68 Lei 2.998,00 Lei
Masa Extensibila Polo Alb Marmorat, Studio Casa
-50 %
Masa Extensibila Polo Alb Marmorat, Studio Casa, cu picioare metal vopsit albDimensiuni masa: stransa: 70 cm * 110 cmextinsa: 70 cm * 170 cm..
479,00 Lei 958,00 Lei
Masa Extensibila Polo Wood, Studio Casa
-50 %
Masa Extensibila Polo Wood, Studio CasaMasa extensibila din pal gros de 18 cm , cu dimensiuni de 110 cm cand este stransa si 170 cm extinsa si cu o latime de 70 cm permite o utilizare ideala , Sistemul de extensie este lateral la ambele capete si usor de manevrat.Intretinerea este usoara , recomandam folosierea unei carpe umede si apa calduta.Este absolut INTERZISA folosirea solutiilor abrazive precum si asezarea pe suprafata mesei sau a scaunelor a obiectelor incalzite care pot deteriora supraf..
479,00 Lei 958,00 Lei
Masa Living Ku Design ,SMART Living Studio Casa ,NATUR ,80*180CM Masa Living Ku Design ,SMART Living Studio Casa ,NATUR ,80*180CM
Stoc epuizat
Masa Living Ku Design ,SMART Living Studio Casa ,NUC, 80*180 cmColectia KU de la Studio Casa imbina structura de MDF furniruit nuc cu arta decoratorului care si-a pus amprenta in definirea marginilor produsului devenind astfel un produs particularizat, special care aduce plus de valoare oricarui ambient !Masa este fixa, avand dimensiuni de 80 cm *180 cm , structura metal negru , grosimea blatului fiind de 6 cm.Produsul se asorteaza cu toate tipurile de scaune , devenind un set de dining apreciat..
1.998,00 Lei
Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn ALB +Material Textil Grey Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn ALB +Material Textil Grey
-35 %
SCAUN DALLAS  SMART LIVING STUDIO CASA cod articol DALLAS610culori : structura lemn vopsit alb , material textil GREYGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX sun..
258,00 Lei 398,00 Lei
Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn Alb+Material Textil Crem
-25 %
SCAUN DALLAS  SMART LIVING STUDIO CASA cod articol DALLAS910culori : structura lemn vopsit alb , material textil cremGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX sun..
298,50 Lei 398,00 Lei
Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn Alb+Material Textil Verde Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn Alb+Material Textil Verde
-30 %
SCAUN DALLAS  SMART LIVING STUDIO CASA cod articol DALLAS89culori : structura lemn vopsit alb , material textil verdeGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX sun..
278,60 Lei 398,00 Lei
Scaun  Dallas Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn Natur +Material Textil Maron
-35 %
SCAUN DALLAS  SMART LIVING STUDIO CASA cod articol DALLAS820Mculori : structura lemn natur , material textil maronGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX s..
258,70 Lei 398,00 Lei
SCAUN ELITE LUX SMART LIVING STUDIO CASA cod articol ELITE LUX 428culori : structura lemn alba , material textil verde Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX s..
246,00 Lei
Scaun  Elite Lux Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn+Material Textil Grey Scaun  Elite Lux Smart Living Studio Casa, Cu Spatar, Tapitat, Cadru Lemn+Material Textil Grey
-20 %
SCAUN ELITE LUX SMART LIVING STUDIO CASA cod articol ELITE LUX 426culori : structura lemn natur , material textil GREYGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX sunt ex..
196,80 Lei 246,00 Lei
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Eco Leather Maron
Stoc epuizat
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Eco Leather MaronScaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Eco Leather MARONcod EKOLETHMMaterial :Scaun  cu cadru  din lemn si metal , sezutul tapitat cu eco piele de culoare maronGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material ecologic&..
298,00 Lei
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Eco Leather Negrucod EKOLETHNMaterial :Scaun  cu cadru  din lemn si metal , sezutul tapitat cu eco piele de culoare neagra Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material ecologic  , armonizate in culori de negru sau maron ce se ..
298,00 Lei
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn  Negru Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn  Negru
Stoc epuizat
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn  NegruScaun  cu cadru  din lemn si metal Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Eco Leather Negrucod EKOLEMNMaterial :Scaun  cu cadru  din lemn si metal , sezutul din lemn ;Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn ..
298,00 Lei
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn Maron Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn Maron
Stoc epuizat
Scaun Eko Design Smart Living Studio Casa , Lemn MaronScaun  cu cadru  din lemn si metal ..
298,00 Lei
Scaun Elegance Beige - Structura Lemn, Șezut Și Spătar Din Catifea De Înaltă Calitate, 650G/ Mp , Rezistent La Apă Scaun Elegance Beige - Structura Lemn, Șezut Și Spătar Din Catifea De Înaltă Calitate, 650G/ Mp , Rezistent La Apă
-55 %
Scaun ELEGANCE BEIGE SMART LIVING STUDIO CASA culori : structura lemn vopsit negru  , sezut si spatar din material culoare  crem - catifea de inalta calitate , greutate 650g/mp, rezistenta la apa ;Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend..
269,10 Lei 598,00 Lei
Scaun Elite Cromy , Smart Living Studio Casa, Tapitat, Cadru Metal Alb +Textil-Crem
Stoc epuizat
SCAUN ELITE CROMY SMART LIVING STUDIO CASA CADRU METAL ALB +TAPITAT TEXTIL CREMcod articol ELITECROMY433Mculori : structura metal ALB , material textil CREMGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Colectia de scaune ELITE CROMY este construita din materiale de buna calitate , au structura metalica in culori crom, negru sau alb  si sezutul si spatar..
226,00 Lei
Scaun Elite Cromy , Smart Living Studio Casa, Tapitat, Cadru Metal Alb +Textil-Galben
Stoc epuizat
SCAUN ELITE CROMY SMART LIVING STUDIO CASA CADRU METAL ALB +TAPITAT TEXTIL GALBENcod articol ELITECROMY414Mculori : structura metal ALB , material textil GALBENGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Colectia de scaune ELITE CROMY este construita din materiale de buna calitate , au structura metalica in culori crom, negru sau alb  si sezutul si sp..
226,00 Lei
Scaun Elite Lux Smart Living Studio Casa , Cu spatar , TAPITAT , cadru lemn NATUR + Material Textil Crem Scaun Elite Lux Smart Living Studio Casa , Cu spatar , TAPITAT , cadru lemn NATUR + Material Textil Crem
-20 %
SCAUN ELITE LUX SMART LIVING STUDIO CASA cod articol ELITE LUX 822culori : structura lemn natur , material textil cremGama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn si material textil , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele ELITE LUX sunt ex..
196,80 Lei 246,00 Lei
Scaun T13 Beige Textil, Smart Living Studio Casa Scaun T13 Beige Textil, Smart Living Studio Casa
-50 %
Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn de fag si material textil de înaltă calitate și durabilitate  , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele din gama SMART LIVING T  sunt exponenetele confortului, flexibilitatii si practicitatii..
199,00 Lei 398,00 Lei
Scaun T13 Brown Textil, Smart Living Studio Casa Scaun T13 Brown Textil, Smart Living Studio Casa
-50 %
Gama SMART LIVING de la STUDIO CASA este conceputa de designerii nostri pentru a oferi o imbinare perfecta intre culoare , functionalitate si practicitate. Fiind construite din materiale de buna calitate -structura de lemn de fag si material textil de înaltă calitate și durabilitate  , armonizate in culori in trend ce se asorteaza si se ambienteaza usor in spatiile din casa , scaunele din gama SMART LIVING T  sunt exponenetele confortului, flexibilitatii si practicitatii..
199,00 Lei 398,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 73 (4 pagini)