Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Huse mese calcat

Huse mese calcat

O husa pentru masa de calcat este indispensabila. Pentru a evita accidentele si pentru a prelungi durata de viata a mesei dumneavoastra de calcat, aveti nevoie de o husa care sa creeze un strat de protectie intre masa si fierul pe care il utilizati pentru calcarea hainelor. O astfel de husa poate avea orice model doriti, in functie de preferintele in materie de culori, materiale si texturi. Cu toate acestea, este important sa achizitionati o husa profesionala cu elastic, care sa asigure o buna prindere. Husele necesita ingrijire, posibilitatea patarii sau distrugerii acesteia fiind destul de mare, insa sunt usor de inlocuit si nu costa mult.

Huse de călcat termosensibile pentru masa de calcat

Daca va doriti o husa profesionala, care nu doar sa acopere masa de calcat, atunci puteti opta pentru o husa termosensibila. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta husa este sensibila la caldura, iar designul si-l modifica in functie de temperatura. Husele termosensibile pentru masa de călcat disponibile in magazinul Studio Casa au doua straturi si vin in diverse modele, atractive atat pentru domni, cat si pentru doamne. De asemenea, oferim spre achizitionare si huse termoreflectante in patru straturi, care au capacitatea de a distribui in mod egal caldura, astfel incat hainele dumneavoastra sa fie perfect calcate, fara sa existe riscul de a distruge tesaturile sensibile.

Husa termosensibila pentru masa de calcat  -2 straturi,130*50cm-Man Domnilor, Nu ati gasit inca doamna sau domisoara care sa va calce hainele cu pasiune?Va doriti sa faceti un cadou inedit si in acelasi timp sa fie ...magic?Solutia o avem noi!Va prezentam cea mai noua tehnologie in materie de calcat hainele: husa  termosensibila pentru masa de calcat, in 2 straturi , ce isi schimba designul in contact cu temperatura ridicata. In cazul de fata va fi o reala placere pentru..
37,50 Lei 125,00 Lei
Husa termosensibila pentru masa de calcat  -2 straturi,130*50cm-Lady Doamnelor si domnisoarelor, Nu mai faceti fata treburilor casnice? Va doriti ca sotul sa va ajute macar la calcatul hainelor si nu gasiti modul in care sa-l motivati?Solutia o avem noi!Va prezentam ce mai noua tehnologie in materie de calcat hainele, husa magica termosensibila pentru masa de calcat, in 2 straturi ce isi schimba designul in contact cu temperatura ridicata. In cazul de fata va fi o provocare p..
37,50 Lei 125,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)