Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cuptoare cu microunde (3)

Cuptoare cu microunde

Unul dintre avantajele principale ale cuptoarelor cu microunde este viteza lor de gătire. Tehnologia cu microunde încălzește alimentele rapid, oferind rezultate în câteva minute, ceea ce este ideal pentru persoanele ocupate sau pentru momentele când ai nevoie de o soluție rapidă pentru masa ta.

 

Versatilitatea este un aspect important al cuptoarelor cu microunde. Acestea pot fi utilizate pentru a încălzi mâncarea, a dezgheța alimentele congelate, a găti diverse feluri de mâncare și chiar a realiza unele rețete mai complexe. De asemenea, multe modele vin cu setări predefinite pentru a facilita gătitul.

 

Eficiența energetică este un punct forte al cuptoarelor cu microunde. Ele folosesc mai puțină energie decât cuptoarele tradiționale și încălzesc doar alimentele, evitând încălzirea inutilă a întregii bucătării.

 

Funcțiile avansate adaugă valoare cuptoarelor cu microunde. Mulți producători oferă modele cu funcții precum grătare, funcții combinate cu convecție sau opțiuni de încălzire uniformă.

 

Designul compact al cuptoarelor cu microunde le face potrivite pentru aproape orice bucătărie. Acestea pot fi plasate pe blatul de lucru sau integrate în mobilierul de bucătărie, economisind astfel spațiu prețios.

 

Controlul este simplu și intuitiv cu cuptoarele cu microunde. Majoritatea modelelor vin cu panouri de control tactile sau butoane, permițându-ți să ajustezi setările în funcție de necesități.

 

În concluzie, cuptoarele cu microunde sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să economisească timp și să beneficieze de un instrument versatil în bucătărie.

Cuptor cu microunde Studio Casa Mamma Mia SC2131, 700 W, Control ...
-43 %
Cuptor cu microunde Studio Casa Mamma Mia SC2131, 700 W, Control mecanic, 20 l, Defrost, Rosu CARACTERISTICI GENERALE: Capacitate cuptor: 20 Litri Putere 700W 6 nivele de putere Control mecanic Functie Dezghetare Timer - Temporizator Iluminare interioara Semnal sonor final program Design retro Sursă de alimentare: 220-230 V Putere 700W Timp preparare alimente: max 30 min Dimensiune platan sticla: 245 mmDesign Retro..
399,00 Lei 699,00 Lei
Cuptor cu microunde Studio Casa Mamma Mia SC2129, 700 W, Control ...
-43 %
Cuptor cu microunde Studio Casa Mamma Mia SC2129, 700 W, Control mecanic, 20 l, Defrost, Negru CARACTERISTICI GENERALE: Capacitate cuptor: 20 Litri Putere 700W 6 nivele de putere Control mecanic Functie Dezghetare Timer - Temporizator Iluminare interioara Semnal sonor final program Design retro Sursă de alimentare: 220-230 V Putere 700W Timp preparare alimente: max 30 min Dimensiune platan sticla: 245 mmDesign Retro..
399,00 Lei 699,00 Lei
DescriereCapacul de protectie pentru cuptor cu microunde Meliconi este alegerea perfecta pentru a-ti mentine cuptorul curat si protejat, evitand murdaria si deseurile nedorite. Simplu de utilizat si usor de intretinut, acest capac este un accesoriu indispensabil in bucataria ta.Asigura-ti confortul si igiena cuptorului cu microunde cu acest capac practic si eficient.• Made in Italy• Are un diametru de 26.5 cm.• Se poate spala in masina de spalat vase.• Produs ecologic, reciclabil.• Igienic, prac..
49,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)