Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aspiratoare cu spalare

Aspiratoare cu spalare

Aspiratoarele cu spalare sunt ideale pentru persoanele care au multe suprafete textile de aspirat in casa. Covoarele se murdaresc repede, in special daca aveti copii sau animale de companie si necesita aspirare destul de des. Achizitionand un aspirator cu spalare, scapati de grija curatarii si spalarii covoarelor, deoarece un astfel de dispozitiv se ocupa de ambele procese intr-un timp foarte scurt, ceea ce inseamna ca va veti putea relaxa alaturi de membrii familiei. Pe langa functia de spalare, extrem de benefica, astfel de aspiratoare pot fi folosite si pentru functia clasica, de aspirare a prafului si a urmelor de murdarie de pe suprafete.

Aspiratoare cu filtrare în apă care spală și usucă

Un aspirator care spala si usuca este indispensabil intr-o casa in care curatenie este litera de lege. Existenta unui astfel de electrocasnic in casa va scuteste de drumurile la spalatorie, dar si de timpul si banii irositi pentru astfel de servicii profesionale. Exista, de asemenea, modele de de aspiratoare care dispun si de o functie speciala de incalzire, pentru indepartarea umezelii din tesatura. Aspiratoarele cu spalare sunt moderne si dispun de o serie de functii importante, menite sa va usureze munca de zi cu zi. Aspiratorulcare spala si usuca este perfect pentru momentele in care va doriti sa faceti rapid curatenie in casa, iar modelul Studio Casa Hydrarain Jet Force detine in egala masura functia de absorbtie in apa, cat si cea de spalare prin samponare. Acesta este eficient pentru intretinerea si curatarea temeinica a covoarelor, tapiseriilor sau suprafetelor dure precum gresie, podele.

Aspirator Cu Spalare si filtrare prin apa, Studio Casa Hydrarain Jet Force, 2400 W Aspiratorul HYDRARAIHN JET FORCE detine atat functia de absorbtie in apa cat si aceea de SPALARE (samponare). Extrem de util in spalarea covoarelor dar si a altor suprafete precum gresie, podele sau tapiserii, aparatul indeparteaza intr-un mod foarte eficient murdaria si bacteriile prezente pretutindeni. Aspiratorul HYDRARAIN JET FORCE de la STUDIO CASA este aspiratorul care colecteaza praful direct in ..
878,40 Lei 1.098,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)