Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Despre Noi

ISTORIA BRANDULUI

M&N Italy Trading S.R.L. este importator al produselor electrocasnice, built-in si free-standing, marca DELONGHI, ARDO, STUDIOCASA, intr-o gama foarte variata. Venim in intampinarea clientilor nostri atat cu produse cat si servicii de cea mai buna calitate.


Unul dintre cele mai mari nume din lume in domeniul electrocasnice, DeLonghi ofera o gama variata de produse segmentata in electrocasnice de bucatarie (expressoare, grill&barbeque, prajitoare paine, roboti de bucatarie, storcatoare fructe), intretinere a locuintei (aspiratoare), sisteme de calcat, climatizare si tratarea aerului (aer conditionat, ventilatoare, purificatoare, (de)umidificatoare), incalzire (radiatoare, sobe), incorporabile (cuptoare, plite, hote). In orice produs din gama regasesti cele trei principii ale filozofiei De Longhi: tehnologie, calitate, inovatie.


Electrocasnicele Ardo - masini de spalat, frigidere, cuptoare, plite-, deja cunoscute si apreciate de intreaga lume, fabricate in Italia de Antonio Merloni S.p.A., utilizeaza o tehnologie de inalta clasa si sunt concepute tinand cont de exigentele clientilor, compatibilitatea ecologica, functionalitate si estetica.


Fiabilitate, calitate, confort, desing modern sunt criteriile conform carora a fost conceputa linia de produse Studio Casa, dezvoltand solutii variate din punct de vedere estetic si functional in acord cu tendintele contemporane. Gama Studio Casa cuprinde produse incastrabile (cuptoare, plite, hote), prezentate intr-o estetica rafinata si atractiva, finisate cu inox Krupp Thiessen - Germania, produse care se integreaza perfect in orice tip de bucatarie moderna.


VIZIUNE

Ne dorim ca brandul STUDIO CASA sa fie recunoscut si respectat prin calitate si design inovator. Produsele noastre  sunt realizate cu grija si atentie sporita la detalii, avand la baza principiile simplitatii si functionalitatii cotidiene.


MISIUNE

Dezvoltam continuu  gama noastra variata de produse si astfel, aducem an de an colectii noi de produse, fiind astfel in trend cu cele mai noi tehnologii din piata. Dorim sa aducem produsele cu design italian  si  calitate   superioara in  casele clientilor nostri.  Misiunea noastra principala este de a   surprinde clientul intr-un mod placut prin valoarea  si designul special al   produselor   STUDIO CASA.


VALORI

Mai presus de toate credem in oameni si in emotie! Motivam si incurajam   proprii nostri angajati, cultivand in permanenta ideea de ‘’familie’’ si   bineineles respectam clientii nostri, pe care incercam sa-i surprindem   placut intotdeauna.  Toate celelalte valori in care credem:  inovatia,   calitatea, designul, sunt realizate implicit prin oameni!


Date companie:

M&N Italy Trading SRL

Nr. Inreg. Reg. Comertului: J23/109/2006

CUI: RO18318555

Sediul social: Bdul Eroilor,nr 130, Voluntari, Ilfov

Telefon/Fax: 021.352.33.10, 021.352.33.08

Contul RO59RZBR0000060019227350

Banca RAIFFEISEN BANK

Contul RO61TREZ4215069XXX004337 

Banca TREZORERIA

Capital social: 52000 lei