Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Tigai

Tigai

Profitati acum de reducerile de top la tigaile profesionale Studio Casa. Cu ajutorul acestora va veti bucura de o mancare preparata rapid, uniform, cu cel mai mic efort de energie si timp. Datorita materialelor de inalta calitate din care sunt fabricate, tigăile antiaderente  Studio Casa Pepita Granit vor avea pe langa gradul inalt de functionalitate si un aspect modern, elegant. 

 

Tigai performante pentru bucatarii moderne

Noile tigai Studio Casa Pepita Granit sunt fabricate din 4 straturi pentru a oferi aderenta si protectie maxima anti-caldura. Astfel, stratul intern are rolul de eliberare controlata a caldurii pentru a nu permite lipirea alimentelor, stratul intermediar are un rol important in rezistenta crescuta impotriva zgarieturilor si sporirea melanjului celorlalte straturi, iar stratul exterior are rol decisiv in aderenta si ajuta la o curatare usoara a acestora. In plus, versiunea Granit ofera un aspect modern, elegant, ca de piatra. Aceasta detine un invelis anti-adeziv de inalta calitate pentru a putea prepara mancaruri gustoase fara pic de grasime. Corpul din aluminiu are un grad de puritate de 99%, fiind produse cu o greutate redusa care asigura distribuirea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului. Acum puteti sa optati pentru tigai inalte, tigai pentru clatite, tigai grill.COLECTIA TRADITIE IN CUPRUDe o caliate si rafinament exceptionale, colectia noastra TRADIZZIONE IN RAME ( TRADIZTIE IN CUPRU ) ofera o selectie de vase din cupru ideale pentru uzul culinar , lucrate in intregime manual de maestri artizanali italieni specializati in cupru. Fiecare produs este unic , prelucrat manual 100%  si tinut cu grija la temepraturi inalte dupa retete traditionale de prelucrare a cuprului si staniului pur 100%  , astfel asigurand caracteristici particulare care fac..
998,00 Lei
COLECTIA TRADITIE IN CUPRUDe o caliate si rafinament exceptionale, colectia noastra TRADIZZIONE IN RAME ( TRADIZTIE IN CUPRU ) ofera o selectie de vase din cupru ideale pentru uzul culinar , lucrate in intregime manual de maestri artizanali italieni specializati in cupru. Fiecare produs este unic , prelucrat manual 100%  si tinut cu grija la temepraturi inalte dupa retete traditionale de prelucrare a cuprului si staniului pur 100%  , astfel asigurand caracteristici particulare care fac..
598,00 Lei
Set Tigaie inalta cu doua manere Pepita Granit , 30 cm + Capac sticla multisize 28/30/32 cm, Studio CasaCratita inalta cu doua manere, antiaderenta Studio Casa - Pepita Granit, 30 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare . CratitaInaltime: 8,8 cmDiametru : 30 cmGrosime 3.5 mm: Material: aluminiuCapac sticla multisize Studio Casa, 28/30/32 cm  – poate fi folosit si in cuptorCapac de sticla thermorezistentaPotrivit pentru oa..
427,00 Lei
COLECTIA TRADITIE IN CUPRUDe o caliate si rafinament exceptionale, colectia noastra TRADIZZIONE IN RAME ( TRADIZTIE IN CUPRU ) ofera o selectie de vase din cupru ideale pentru uzul culinar , lucrate in intregime manual de maestri artizanali italieni specializati in cupru. Fiecare produs este unic , prelucrat manual 100%  si tinut cu grija la temepraturi inalte dupa retete traditionale de prelucrare a cuprului si staniului pur 100%  , astfel asigurand caracteristici particulare care fac..
399,20 Lei 998,00 Lei
Set tigaie inalta aluminiu Pepita Granit 26 cm + Tigaie de clatite 25 cm Pepita Granit, Studio CasaTigaie antiaderenta inalta Studio Casa - Pepita Granit , 26 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare .Diametru 26 cmInaltime: 8,8 cmGrosime 3,5 mm:  Material: aluminiu Tigaie de clatite antiaderenta Studio Casa - Pepita Granit , 25 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati clatite savuroase .D..
149,00 Lei 248,00 Lei
Cratita inalta cu doua manere, antiaderenta Studio Casa - Pepita Granit, 30 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare . CratitaInaltime: 8,8 cmDiametru : 30 cmGrosime 3.5 mm: Material: aluminiuGrija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristici principale ale gamei PEPITA GRANIT.Densitatea si grosimea considerabila a aluminiului ..
129,50 Lei 258,00 Lei
Tigaie antiaderenta inalta Studio Casa - Pepita Granit , 26 cm  Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare .Diametru 26 cmInaltime: 8,8 cmGrosime 3,5 mm:  Material: aluminiu Grija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristicile principale ale gamei PEPITA GRANIT.Densitatea si grosimea considerabila a aluminiului garanteaza o d..
129,00 Lei 159,00 Lei
Pachet Tigaie aluminiu Studio Casa - Pepita Granit - 24 cm - GPMPP2451+ Capac sticla multisize Studio Casa, 24/26/28 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare . Diametru 24 cmInaltime: 3.5 cmGrosime 3 mmMaterial: aluminiuGrija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristici principale ale gamei PEPITA GRANIT.Densitatea si grosimea cons..
99,00 Lei 238,00 Lei
Tigaie grill antiaderenta Studio Casa - Pepita Granit , 28cm  Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare . CratitaDimensiuni 28 x 28 cmInaltime: 3,5 cmGrosime 3.5 mm: Material: aluminiu Grija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristici principale ale gamei PEPITA GRANIT.Densitatea si grosimea considerabila a aluminiului garanteaza o di..
67,60 Lei 169,00 Lei
Tigaie de clatite antiaderenta Studio Casa - Pepita Granit , 25 cm Un nou mod rapid si eficient de a pregati clatite savuroase .Diametru 25 cmInaltime: 2 cmGrosime 2,5 mm:  Material: aluminiu Grija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristici principale ale gamei PEPITA GRANIT.Densitatea si grosimea considerabila a aluminiului garanteaza o distributie eficienta si uniforma..
59,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)