Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergenti rufe (9)

Detergenti rufe

In gama noastra de detergenti rufe am introdus cele mai bune produse de pe piata, care nu doar ca vor lasa rufelor un miros frumos si curat, dar vor ajuta la indepartarea celor mai dificile pete de murdarie fara sa atace tesatura. Puteti sa alegeti intre detergentul de rufe lichid, pulbere, granulat, capsula si chiar perle parfumate pentru conservarea unui miros proaspat, pentru un timp indelungat.

Cel mai bun detergent rufe

Detergentii de rufe din gama Studio Casa poarta semnatura marilor branduri din industria de curatenie din lume, fapt ce atesta calitatea superioara. Fiecare detergent a fost supus testelor riguroase de calitate, astfel ca aceste produse asigura indepartarea eficienta a petelor inca de la prima spalare si ajuta la intarirea tesaturii. In plus, acesti detergenti de rufe vor proteja culoarea intensa a hainelor si vor oferi unui miros placut timp indelungat, pana la o saptamana. Acesti detergenti de rufe sunt creati speciali pentru masinile de spalat automate si vin in cantitati diferite. Puteti sa alegeti chiar si inalbitorul pentru rufe sau solutia speciala pentru indepartarea petelor dificile, precum cele de ulei de masina, ciocolata, iarba. Pentru protejarea masinii de spalat, puteti sa folositi pudra anticalcar 3 in 1 cu protectie si curatare care se foloseste concomitent cu detergentul de rufe.

Detergent automat ARIEL Color Touch of Lenor, 6Kg, 60 spalari...
-10 %
Detergent automat ARIEL Color Touch of Lenor, 6Kg, 60 spalari..
116,91 Lei 129,90 Lei
Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew White, 48 spalari, 2.8...
-10 %
Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew White, 48 spalari, 2.88 l..
44,91 Lei 49,90 Lei
Detergent rufe lichid automat Ariel, Mountain Spring, 2.2L...
-12 %
Detergentul lichid Ariel Mountain Spring asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare*.   Indeparteaza impecabil peteleFormula puternica a detergentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare*.*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C.  Rezultate exceptionale indiferent de culoareDesi dur cu pete..
43,91 Lei 49,90 Lei
Solutie pentru indepartarea petelor Vanish Extra Hygiene, 1.88L...
-10 %
Solutie pentru indepartarea petelor Vanish Extra Hygiene, 1.88L..
35,91 Lei 39,90 Lei
Detergent lichid pentru indepartarea petelor White Oxi Action 2l ...
-10 %
INDEPARTEAZA UIMITOR PETELE DE PE RUFELE ALBE3 NUANTE MAI ALBE*Vanish Oxi Action indeparteaza uimitor petele si inalbeste rufele albe la fiecare spalare! *Rufe cu pana la 3 nuante mai albe fata de cele innegrite, rezultatele pot varia.Recomandari:✔ Urmati intotdeauna instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor.✔ Inainte de utilizare, testati pe o suprafata mai putin vizibila a tesaturii, in cazul in care nu sunteti siguri de rezistenta culorilor. Clatiti si lasati sa se usuce.✔ Dupa s..
35,91 Lei 39,90 Lei
Detergent lichid pentru indepartarea petelor Ace Colors, 2 L...
-10 %
Detergent lichid pentru indepartarea petelor Ace Colors - elimina cu usurinta cele mai intense pete de grasime, protejand material si culoarea acestuia.recomandat pentru rufe colorate..
32,31 Lei 35,90 Lei
Detergent color capsule Dash Color Frische, 12 buc...
-10 %
Detergent color capsule Dash Color Frische, 12 buc..
31,41 Lei 34,90 Lei
Solutie curatat pete Vanish Oxi Action Pink Spray 500 ml...
-10 %
Solutie curatat pete Vanish Oxi Action Pink Spray 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew Refresh, 16 spalari, 9...
-10 %
Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew Refresh, 16 spalari, 960 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)