Categorii Produse
Cos de cumparaturi

PROGRAM SHOWROOM VOLUNTARI: 30.11 -03.12.2023  INCHIS

Manusi bucatarie

Manusi bucatarie

Mănușile de bucătărie oferă protecție și confort atunci când pregătiți mese delicioase sau lucrați cu obiecte fierbinți. Aceste accesorii versatile nu doar că vă protejează mâinile de arsuri, ci și facilitează manipularea cu precizie a ustensilelor și a alimentelor.

 

Protecție împotriva Căldurii și a Obiectelor Tăioase

Protejează împotriva arsurilor: Mâncarea fierbinte, tăvile și vasele din cuptor pot reprezenta un risc pentru mâinile dumneavoastră. Mănușile de bucătărie izolează și protejează împotriva temperaturilor ridicate, asigurându-vă că mâinile dumneavoastră rămân în siguranță.

 

Previn tăieturile și zgârieturile

În timpul preparării alimentelor, folosirea cuțitelor și a ustensilelor ascuțite poate fi periculoasă. Mănușile de bucătărie pot preveni tăieturile și zgârieturile accidentale.

 

Confort și Manevrabilitate

Mănușile de bucătărie sunt concepute pentru a oferi o aderență bună asupra obiectelor, facilitând astfel manipularea precisă a alimentelor și a ustensilelor.

 

În timpul spălării sau a manipulării alimentelor umede, mănușile absorb umezeala și mențin mâinile uscate, asigurându-se că nu alunecați și că aveți control deplin.

 

Alegerea Mănușilor Potrivite

La alegerea mănușilor de bucătărie, este important să țineți cont de preferințele personale și de tipul de gătit pe care îl practicați. Puteți opta pentru mănuși rezistente la căldură, mănuși din silicon ușor de curățat sau mănuși din bumbac pentru confortul de zi cu zi. Asigurați-vă că mănușile se potrivesc bine mâinilor dumneavoastră și sunt ușor de pus și de dat jos.


Set manusa de bucatarie pentru gratar sau cuptor si suport pentru vase fierbintiManusa de bucatarie pentru cuptor este ideala oricand si te ajuta sa faci lucrurile mai usor. In orice bucatarie se manipuleaza vase (oale, tigai, tavi) si alte obiecte fierbinti. Manusa termoizolanta, este durabila si te va ajuta foarte mult cand vine vorba de gatit pe aragaz sau in cuptor. Se poate folosi de catre persoane stangace sau dreptace...
19,96 Lei 49,90 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)