Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparate Aer conditionat

Cu noile aparate de aer conditionat de la Studio Casa, aerul irespirabil din casa dumneavoastra nu mai trebuie sa fie o problema! Indiferent daca va doriti un aparat de aer conditionat static sau mobil, Studio Casa are mereu solutia ideala pentru dumneavoastra! Lasati profesionistii de la Studio Casa sa va ofere cel mai bun aparat de aer conditionat pentru dumneavoastra la un pret exceptional.

Aparat de aer conditionat la o calitate Premium

Studio Casa va pune la dispozitie cele mai bune aparate de aer conditionat provenite de la cele mai mari branduri din industria de electrocasnice. Bucurati-va de acum de o atmosfera placuta si de un aer rece la cel mai bun pret. Aparatele de aer conditionat sunt fabricate din materiale Premium pentru a putea rezista in timp, dar si pentru a oferi utilizatorului performante maxime. In plus, tehnologia inalta a acestor aparate de aer conditionat nu va provoca dureri de cap sau probleme respiratorii. Aditional, in selectia noastra de echipamente exista modele dotate cu functia de dezumidificare. Aparatele de aer conditionat sunt silentioase, astfel ca nu vor perturba mediul ambiental dintr-o incapere. Puteti sa le folositi atat in mediul industrial cat si pentru uzul casnic datorita puterii crescute pe care le au.

Racitor de aer Cool Air 300 Studio Casa, 80 W,  Functie  umidificare, 3 viteze, Rezervor apa 4 l Functie de umidificare aer Capacitate volum aer: 300 mc/ora Rezervor apa inglobat: 4l 3 trepte putere ventilator Recipiente pentru gheata incluse Sistem tip fagure pentru directionarea aerului Dotat cu roti pentru o deplasare usoara Sursa de alimentare: 220-240 V / 50Hz Putere 80 W Aparatul poate fi utilizat pentru improspatarea / racirea / ..
598,00 Lei
Racitor, Incalzitor, Purificator, Umidificator portabil de aer Fresh Air 600 Studio Casa, Telecomanda, Display LED, 2000 W, 3 viteze, Rezervor apa 12 lACEST APARAT ESTE UN RACITOR DE AER, NU UN APARAT DE AER CONDITIONATFunctie de umidificare aerFunctie de ionizare aerFunctie de programare oprire automataCapacitate volum aer: 600 mc/oraRezervor apa inglobat: 12l3 trepte putere ventilatorRecipiente pentru gheata incluse; 2Sistem tip fagure pentru directionarea aeruluiDotat cu roti pentru o deplasa..
998,00 Lei
Ventilator Cu Pulverizare Apa Ardes Ar5M39 Humi Magnum, 70 W, Pale Diametru 40 Cm, 3 Viteze, Telecomanda, Rezervor Apa 2 L, Umidificator Cu Ultrasunete, Timer 7.5 H, Negru Ventilator Cu Pulverizare Apa Ardes Ar5M39 Humi Magnum, 70 W, Pale Diametru 40 Cm, 3 Viteze, Telecomanda, Rezervor Apa 2 L, Umidificator Cu Ultrasunete, Timer 7.5 H, Negru
-50 %
Ventilator cu pulverizare apa   Ardes AR5M39 Humi Magnum, 70 W,  Pale diametru 40 cm, 3 viteze, Telecomanda, Rezervor apa 2 l, Umidificator cu ultrasunete, Timer 7.5 h, NegruAvand functia unui umidificator cu ultrasunete, cu intensitate reglabila aparatul este destinat imbunatatirii calitatii aerului pe care il respiram.Datorita functiei de umidificare aerul va fi mai proaspat.Chiar si in timpul iernii acest ventilator actioneaza impotriva membranelor mucoase uscate, ochilor infla..
399,50 Lei 799,00 Lei
Ventilator Fara Elice Ar5Bl2 Muna, Ardes, 3 Viteze, Display Led, Telecomanda, Timer 9 H, Comenzi Touch, Lumina Nocturna Led Ventilator Fara Elice Ar5Bl2 Muna, Ardes, 3 Viteze, Display Led, Telecomanda, Timer 9 H, Comenzi Touch, Lumina Nocturna Led
-43 %
Ventilator fara elice  AR5BL2 Muna, Ardes, 3 viteze, Display LED, Telecomanda, Timer 9 h, Comenzi Touch, Lumina nocturna LED,Un ventilator fara elice cu un design special,  design care il face sa para un element elegant de decor in orice camera ar fi plasat.Sigur, eficient și ușor de utilizat.Puternic și stabil are o viteza a aerului mai puternică decat  cea a unui ventilator standard cu un diametru de 40 cm.Lumină de noapte LED. Afisaj LED, 3 viteze,..
398,43 Lei 699,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)