Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Bibilioteci living

Bibilioteci living

Studio Casa a pregatit o gama extinsa de biblioteci living cu design modern, inovativ, clasic, rustic sau modern, care sa se integreze in sufrageriile contemporane. Aceste piese de mobilier sunt create de catre tamplari italieni la cererea designerilor de interior care au pus mare accent pe detalii si pe finisaje fine, delicate si moderne.

Biblioteci moderne pentru living

Alegeti acum o bibliotecă living  la cel mai bun pret de pe piata, care sa se potriveasca cu spatiul pe care il aveti la dispozitie si cu stilul pe care doriti sa il creati in sufragerie. Fiecare model de biblioteca pentru sufragerie este dotat cu numeroase dulapuri si spatii pentru depozitat, astfel incat sa ofere nu numai un spatiu armonios, dar si un spatiu practic, util si compact. Bibliotecile pentru living pot sa vina intr-o singura piesa centrala, sau pot fi formate din mai multe piese, precum: etaje, dulapuri suspendate, soldat pentru sufragerie, astfel incat sa ofere mai multe spatiu pentru depozitare, dar si un design asimetric, modern. Aceste piese de mobilier pentru sufragerie nu se disting doar prin modul de construire ci si prin paleta de culori diversificata. Astfel, puteti sa alegeti modele pe culori precum: gri stejar, maro inchis, maro pal, sonoma, etc.

Biblioteca living Line Studio Casa, Pal 36 Mm, Alb, L 2090 X L 465X H 450Creata de un tanar designer grec, colectia LINE DESIGN STUDIO CASA reuneste piese de mobilier moderne care vin sa amenajeze armonios  spatiul interior al casei dar si imbunatateasca viata consumtaorului prin practicitatea si utilitatea lor ! Colectia LINE DESIGN STUDIO CASA este formata din toate piesele necesare amenajarii moderne a unui aparatment sau a unei case in care perosanele doresc sa se bucure nu doar de conf..
1.798,80 Lei 2.998,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)