Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Accesorii espressor

Accesorii espressor

Faceti cunostinta cu gama noastra extinsa de accesorii pentru espressor, care nu doar ca o sa va ajute la o mai buna functionare a aparatelor de facut cafea, ci o sa va ajute si la crearea unei experiente unice in momentul in care savurati o cafea intensa. In aceasta gama am introdus produse de top de la marci consacrate pentru garantarea calitatii inalte. Daca intampinati dificultati in alegerea accesoriului potrivit pentru tipul dumneavoastra de espressor, specialistii Studio Casa va stau la dispozitie cu orice intrebare si nelamurire. 

Accesorii espressor cafea la preturi de neratat

O buna intretinere a espressoarelor va oferi aparatelor performante maxime si longevitate. Accesoriile necesare pentru intretinerea espressoarelor le gasiti acum la Studio Casa la preturi exceptionale. In aceasta gama am inclus decalcifiant pentru intretinerea periodica a tuburilor espressoarelor care elimina instant depunerile de calcar fara a afecta componentele aparatelor, filtru de apa pentru reducerea depunerilor de calcar, clor si metale grele, detergent degresant pentru curatarea in profunzime a dispozitivelor instant de spumare, dar si pentru duzele de spumare, precum si seturi de curatare si intretinere completa a espressoarelor. Pe langa solutii pentru intretinere, am inclus in gama noastra si seturi speciale de pahare pentru espresso si pahare pentru cappuccino din sticla termorezistenta pentru a va bucura de o experienta completa. Filtru De Apa Espressoare Delonghi Ecam
-40 %
Filtru De Apa Espressoare DelonghiO apă mai curată are ca rezultat un gust mai bun a cafelei, păstrând astfel aroma. Filtrul reduce calcarul din apa cu un procent de 30%, retine impuritatile si particulele in suspensie, si absoarbe metalele grele din apa. Filtrul îmbunătățește performanța și eficiența, prelungind durata de viața a espressorului. Trebuie inlocuit la fiecare doua luni. Este compatibil cu familiile ECAM, ETAM, EC685...
59,40 Lei 99,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 1000gr, ARABICA 100% Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 1000gr, ARABICA 100%
-34 %
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 1000gr, ARABICA 100% Delcaffe Arabica 100% este o cafea de specialitate cu aroma complexa, cu gust delicat de fructe caramelizate si ciocolata. Are o aciditate usoara si un retrogust puternic de ciocolata neagra...
98,93 Lei 149,90 Lei
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 250gr, ARABICA 100% Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 250gr, ARABICA 100%
-31 %
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 250gr, ARABICA 100% Delcaffe Arabica 100% este o cafea de specialitate cu aroma complexa, cu gust delicat de fructe caramelizate si ciocolata. Are o aciditate usoara si un retrogust puternic de ciocolata neagra...
34,30 Lei 49,90 Lei
Cafea boabe DelCaffe Crema , 1000gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTA Cafea boabe DelCaffe Crema , 1000gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTA
-20 %
Cafea boabe DelCaffe  Crema , 1000gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.Blendul este compus din boabe de cafea care provin din 3 continente:America latina (Columbia)Asia (India)Africa (Kenya)..
79,20 Lei 99,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe Crema , 250gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTA Cafea boabe DelCaffe Crema , 250gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTA
-16 %
Cafea boabe DelCaffe  Crema , 250gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.Blendul este compus din boabe de cafea care provin din 3 continente:America latina (Columbia)Asia (India)Africa (Kenya)..
25,11 Lei 29,90 Lei
Cafea boabe DeLonghi Caffe Crema, 250g Cafea boabe DeLonghi Caffe Crema, 250g
-50 %
Cafea boabe DeLonghi Caffe Crema, 250gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 100% boabe de cafea Arabica.Origini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceata..
29,50 Lei 59,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Caffee Crema, 500g Cafea boabe DeLonghi Caffee Crema, 500g
Stoc epuizat
Cafea boabe DeLonghi Caffee Crema, 500gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 100% boabe de cafea Arabica.Origini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceat..
109,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Classico, 250g Cafea boabe DeLonghi Classico, 250g
Stoc epuizat
Cafea boabe DeLonghi Classico, 250gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 50% Arabica, 50% RobustaOrigini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceata medii,..
59,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Classico, 500g Cafea boabe DeLonghi Classico, 500g
Stoc epuizat
Cafea boabe DeLonghi Classico, 500gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de biscuiti, nuci si ciocolata.Sortimentul De’Longhi Classico este ideal pentru bauturi pe baza de cafea precum Espresso dar si pentru retete de bauturi pe baza de lapte precum Cappuccino sau Latte Macchiato.Blend: 50% boabe de cafea Arabica si 50% boabe de cafea Robusta.Origini: Columbia, Brazilia, Guatemala, Costa Rica, Congo, Java, India.Profilul senzorialBoabele de cafea aten..
99,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 250g Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 250g
-50 %
Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 250gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 100% boabe de cafea Arabica.Origini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceat..
39,50 Lei 79,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 500g Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 500g
Stoc epuizat
Cafea boabe DeLonghi Decaffeinato, 500gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de biscuiti, nuci si ciocolata. Amestecul este decofeinizat prin metoda naturala CO2.Sortimentul De’Longhi Decaffeinato este ideal pentru toate bauturile pe baza de cafea sau de lapte precum Espresso, Coffee, Cappuccino sau Caffe Latte.Blend: 50% boabe de cafea Arabica si 50% boabe de cafea Robusta.Origini: Columbia, Brazilia, Vietnam, India.Profilul senzorialBoabele de cafea..
139,00 Lei
Cafea Boabe Delonghi Kimbo Espresso Gourmet, 1Kg
Stoc epuizat
CAFEA BOABE DE LONGHI KIMBO ESPRESSO GOURMET, 1KGGust dulce de biscuiti si aroma de paine coaptaEspresso perfect echilibrat intre gustul dulce si aciditate, gratie unui amestec de cafea naturala Arabica cu boabe de cafea fermentata Arabica si Robusta.Acest amestec este compus din boabe de cafea 80% Arabica si 20% Robusta. Boabe fermentate Arabica din Salvador si Guatemala dau acestui amestec un gust placut acid, specific fructelor. Cafe..
258,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Selezione, 250g Cafea boabe DeLonghi Selezione, 250g
-50 %
Cafea boabe DeLonghi Selezione, 250gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 70% arabica si 30% arabicaOrigini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceata med..
29,50 Lei 59,00 Lei
Cafea boabe DeLonghi Selezione, 500g Cafea boabe DeLonghi Selezione, 500g
-50 %
Cafea boabe DeLonghi Selezione, 500gBoabele de cafea au o consistenta echilibrata, placuta, aciditate delicata si note de caramel.Sortimentul De’Longhi Caffe Crema este ideal pentru retete de bauturi pe baza de cafea precum Coffee, Long sau Americano.Blend: 70% arabica si 30% arabicaOrigini: Columbia, Brazilia, Etiopia, India.Profilul senzorialBoabele de cafea atent selectionate au o aciditate echilibrata si ofera bauturilor preparate o aroma intensa. Veti obtine o cafea cu tarie si dulceata med..
54,50 Lei 109,00 Lei
Cafea boabe Kaidi, 1000 gr
-10 %
DescriereCafea boabe, mediu prajita in laboratoarele IL Cafe, alcatuita din 12 sortimente de boabe de cafea. Are o aroma desavarsita, ideal de folosit impreuna cu aparatele de cafea superautomate sau chiar si cu gama profesionala.Compozitie:- 80% arabica- 20% robustaCantitate: 1000 gr..
89,10 Lei 99,00 Lei
Cafea Boabe Kaidi, 500 Gr
-18 %
DescriereCafea boabe, mediu prajita in laboratoarele IL Cafe, alcatuita din 12 sortimente de boabe de cafea. Are o aroma desavarsita, ideal de folosit impreuna cu aparatele de cafea superautomate sau chiar si cu gama profesionala.Compozitie:- 80% arabica- 20% robustaCantitate: 500 gr..
49,11 Lei 59,90 Lei
Cafea boabe Kimbo 100% Arabica 250 gr
Stoc epuizat
Cafea boabe Kimbo 100% Arabica 250 grGust dulce si aciditate fina, cu aroma de caramelProfil sensorialUn amestec de boabe de cafea 100% Arabica selectate de expertii nostri direct in locurile lor de origine. Rezultatul este o combinatie perfecta de dulceata si aciditate placuta. Aroma are note fine de caramel si paine proaspat coapta.OriginiUn amestec de boabe Arabica din Brazilia si Peru. Cafeaua braziliana, din regiunea Santos, reprezinta boabe naturale Arabica, care contribuie la esenta si du..
69,00 Lei
Cafea boabe Kimbo Espresso Prestige, 1kg
Stoc epuizat
Cafea boabe Kimbo Espresso Prestige, 1kg Povestea Kimbo incepe in Napoli, Italia, unde fratii Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor la managementul afacerii familiei. Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia il serveau in magazine, a fost peste asteptari si astfel dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu 1963 Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea praji..
198,00 Lei
Cafea Boabe Kimbo Gourmet, 250 gr
Stoc epuizat
Cafea Boabe Kimbo Gourmet, 250 grGust dulce de biscuiti si aroma de paine coaptaProfil sensorialEspresso perfect echilibrat intre gustul dulce si aciditate, gratie unui amestec de cafea naturala Arabica cu boabe de cafea fermentata Arabica si Robusta.Tarie medie cu note foarte fine de condimente, biscuiti si paine proaspat coapta.OriginiAcest amestec este compus din boabe de cafea 80% Arabica si 20% Robusta. Boabe fermentate Arabica din Salvador si Guatemala dau acestui amestec un gust placut ac..
69,00 Lei
Cafea Boabe Kimbo Prestige, 250 gr
Stoc epuizat
Cafea Boabe Kimbo Prestige, 250 grTarie medie spre tare, cu note de caramel si fructe uscateProfilul sensorialCele mai bune boabe de cafea Arabica din Brazilia, Columbia si Peru sunt perfect echilibrate cu o selectie de boabe Robusta din Asia. Un espresso cu tarie si dulceata medii, cu note de caramel, biscuiti proaspat copti si fructe uscate. Finisajul este placut acid, cu un gust condimentat de lunga durata.OriginiUn amestec de cafea Arabica 65% si Robusta Asiatica de 35%.Trei sortimente de Ar..
69,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 55 (3 pagini)