Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Tavi pentru servit

Tavi pentru servit

Impresionati-va invitatii cu noile tavi pentru servit de la Studio Casa. Am pregatit special pentru dumneavoastra tavi pentru servit cu un design diversificat, care sa corespunda atat cu un stil modern, cat si cu un stil clasic, elegant, regal. Tavile pentru servit sunt fabricate din materiale foarte rezistente, precum inox, metal, lemn dur, avand un grad ridicat de rezistent impotriva socurilor si uzurii in timp.

Cele mai bune tăvi pentru servit la cele mai bune preturi

Studio Casa, in parteneriat cu cea mai mare companie producatoare de obiecte pentru bucatarie din Europa, v-au pregatit tavi de servit luxuriante si foarte utile. Tavile pentru servit detin un design elegant si versatil care nu se va deteriora odata cu trecerea timpului, fiind gandit cu precadere la initiativa designerilor de sorginte italiana. Aceste tavi renunta la designul clasic si vin in forme, culori si dimensiuni multiple. Intretinerea acestora se realizeaza sub jetul de apa, la o temperatura optima si nu este permisa folosirea de ustensile abrazive pe suprafata lor pentru a impiedica zgarieturile. Acestea sunt perfecte pentru servirea de torturi, prajituri, bauturi sau chiar pentru pastrarea lor sub forma de vas decorativ.

VAS DECORATIV  DESIGN METAL STUDIO CASA  rotunda 29cm
Stoc epuizat
VAS DECORATIV  DESIGN , creata in serie limitata ; diametru  29cmmaterial Metal inoxidabil UN CADOU IDEAL PENTRU IUBITORII DE ARTA ..
199,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)