Categorii Produse
Cos de cumparaturi

PROGRAM SHOWROOM VOLUNTARI: 30.11 -03.12.2023  INCHIS

Aparate masaj

Aparate masaj

Descoperă gama de aparate sănătate, precum aparatele de masaj sau tensiometrele, pentru a-ți menține sănătatea în control!

 

✔️ Aparate masaj pentru relaxare profundă: Dacă ai nevoie de momente de relaxare și destindere, alege un aparat de masaj de la Studio Casa. Cu tehnologii avansate și programe personalizate, vei simți cum stresul și tensiunea se topesc.

 

✔️ Tensiometre precise pentru monitorizare: Menținerea tensiunii arteriale în limitele normale este importantă pentru sănătatea ta. Cu tensiometre de încredere, vei putea monitoriza și înregistra cu precizie nivelurile de tensiune și puls.

 

✔️ Aparate sănătate de înaltă calitate: Ne angajăm să-ți oferim produse de cea mai înaltă calitate, care să îți îmbunătățească starea de sănătate și bunăstare.

 

Investește în sănătatea ta și a celor dragi cu aparate de încredere. Fii proactiv în ceea ce privește starea ta de sănătate și alege calitatea și precizia.

APARAT MASAJ ANTICELULITIC , RELAXANT  CU 4 ACCESORII  INCLUSEMEDICURA M240 este un aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1 si presupune un masaj profund, intens si relaxant care imbunatateste circulatia cu ajutorul caldurii degajate de razele infrarosii.Viteza poate fi ajustata pentru a obtine tipul de masaj dorit. De un real ajutor este faptul ca se pot aplica direct pe piele in timpul masajului produse cosmetice precum uleiuri sau creme pentru a imbunatati sesiunea de masaj.Functia t..
199,00 Lei 398,00 Lei
Tensiometru electronic de brat Medicura  M250P, Ecran LCD, 120 memoriiMasoara tensiunea si pulsulComplet automatDisplay generos cu ecran LCD, cu numera mari ce asigura o mai buna vizibilitate120 memorii cu data/oraInchidere automataAcuratete in furnizarea datelor Bateria de alimentare (4xAA -inclusa in produs) cu indicator care indica momentul cand trebuie inlocuitaTensiometrele MEDICURA se ridica la standardele tuturor celor care doresc sa isi tina sub control tensiunea in fiecare zi. Toate mod..
99,33 Lei 129,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)