Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparate Moka (1)

Aparate Moka

Espressoarele Moka sunt solutia ideala atat pentru uzul casnic cat si pentru locul de munca. Sunt foarte usor de folosit si de curatat si necesita un minimum de efort din partea utilizatorului. Sunt aparate electrice de cafea Moka și detin o capacitate de 2 sau 4 cesti si vin insotite de un design atractiv si inovativ. Timpul de asteptare pentru prepararea cafelei este redus, iar aroma cafelei depinde de tipul de cafea macinata pe care o folositi si de cantitatea de apa.

Espressoare Moka la preturi avantajoase

Profitati acum de preturile avantajoase ale espressoarelor Moka Aroma. Cu ajutorul acestora va veti bucura de gustul autentic si inconfundabil al unei cafele in stil italian. Puterea acestor aparate este de cel putin 400 W, in functie de model, fiecare avand o baza rotativa de 360 de grade fara fir pentru a putea fi usor de manipulat. In plus, fiecare espressor detine baza incalzita care permite pastrarea cafelei calde timp de 30 de minute pentru a va bucura de intensitatea si aroma cafelei mai mult timp. Designul espressoarelor electrice Moka este inovativ si modern, iar constructia lor a fost gandita pentru a nu ocupa mult spatiu si pentru a fi usor de depozitat.Espressor Moka Ariete Aroma 1358a WH Ariete...
-40 %
Espressor Moka Ariete Aroma 1358a WH Ariete•Capacitate: 2-4 cesti•Baza fara fir rotativa 360°•Baza incalzita: autonomie 30minute  •Alimentare: cafea macinata•Usor de folosit si de curatatAparat electric de cafea Moka Aroma, cu o capacitate de2 sau 4 cesti, are un design original si atractiv. Ideal pentru acasa sau la birou, asigura o aroma deosebita cafelei si un gust inconfundabil. Moka Aroma este aliatul ideal pentru toti iubitorii de cafea care savureaza o ceasca calda la orice ora.•Putere: 4..
199,20 Lei 332,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)