Categorii Produse
Cos de cumparaturi

PROGRAM SHOWROOM VOLUNTARI: 30.11 -03.12.2023  INCHIS

Hote rustice

Hote rustice


Hotele rustice de bucătărie aduc farmecul și autenticitatea tradiției în spațiul tău culinar, oferind în același timp funcționalitatea modernă de ventilare și curățare a aerului. Aceste dispozitive îmbină aspectul rustic cu tehnologia avansată, creând un spațiu autentic și confortabil în bucătăria ta.

 

Unul dintre avantajele notabile ale hotelor rustice de bucătărie este designul lor autentic. Aceste hote sunt proiectate să amintească de bucătăriile tradiționale, cu detalii rustice precum finisaje vintage, ornamente din lemn și elemente metalice. Ele adaugă o notă de căldură și autenticitate în spațiul tău culinar.

 

Funcționalitatea este la fel de importantă ca aspectul estetic. Hotele rustice sunt proiectate pentru a îndepărta eficient aburul, fumul și mirosurile neplăcute generate în timpul gătitului, asigurând un mediu curat și proaspăt în bucătărie. Aceste hote oferă performanțe de încredere, fără a compromite aspectul tradițional.

 

Un alt aspect notabil al hotelor rustice este materialele folosite în construcție. Multe dintre ele sunt realizate din lemn natural sau imitând lemnul, adăugând o notă autentică și caldă în bucătărie.

 

Controlul este ușor și intuitiv cu hotele rustice. Ele vin cu panouri de control tactile sau butoane încorporate, permițându-ți să ajustezi puterea de aspirație și alte setări în funcție de nevoile tale culinare.

 

Eficiența energetică este un aspect important pentru hotele rustice moderne. Tehnologiile de filtrare și absorbție asigură utilizarea eficientă a energiei, contribuind la economisirea costurilor și la protejarea mediului înconjurător.

 

În concluzie, hotele rustice de bucătărie sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă căldura și farmecul tradițional în spațiul lor culinar.

Hota decorativa rustica, 90 cm, Studio Casa Riviera, putere de absorbtie 500 mc / h, 1 motor Turbo, inox cu rama de lemn natur
PRODUS RESIGILAT
Produs NOU !Perfect functional cu mici probleme de estetica ! Hota decorativa ,90 cm Culoare: inox satinat Rama:o superba combinatie intre inox si lemn natur!..lemn ce poate fi vopsit in orice nuanta doriti! Comenzi: slider ,dispus in partea de dedesubt a hotei 3 viteze Putere maxima absorbtie: 500 mc/h Lampi: 2 x 40W Filtre antigrasime, metalice MADE IN ITALY!CARACTERISTICI GENERALETip incastrare StandardUtilizare RezidentialDesign DecorativaTip panou de comanda MecanicMaterial LemnInoxMaterial..
1.103,30 Lei 2.006,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)