Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Plite electrice

Plite electrice

Plita electrica se imparte in doua categorii primare: radiante si cu halogen. Plitele electrice radiante functioneaza pe baza unei rezistente electrice care incalzeste sistemul. Plita electrica cu halogen functioneaza pe baza unei alimentari cu lumina infrarosie cu halogen. De asemenea, acestea pot fi clasificate in: plite electrice cu arzatoare metalice, plite electrice vitroceramice, plite electrice cu inductie. Indiferent de tipul de plita electrica pe care il alegeti, Studio Casa va pune la dispozitie plite electrice de ultima generatie la preturi imbatabile.

Avantajele unei plite electrice incorporabile

Cea mai buna plita electrica se distinge printr-un consum scazut de energie electrica, functii multiple, durabilitate, design modern. Studio Casa va ofera plite electrice cu arzatoare puternice, care centreaza caldura degajata pe suprafata vasului, ceea ce duce la un consum redus de energie electrica. Pe langa acest avantaj, tehnologia inalta patentata in acestea ajuta la crearea numeroaselor functii adiacente, printre care amintim: blocare acces copii, oprire automata. Durabilitatea plitelor electrice este data de materialele din care sunt fabricate. Studio Casa aduce cele mai bune plite electrice de la marile branduri de electrocasnice care au grija ca produsele lor sa indeplineasca cu strictete standardele si normele in vigoare.

Plita Clasica Electrica, Incorporabila, 4 zone de gatit, Studio Casa, VCR 4R Venetia, Sticla neagra
Stoc epuizat
Plita Clasica Electrica, Incorporabila, 4 zone de gatit, Studio Casa, VCR 4R Venetia, Sticla neagra   Plita  incorporabila VCR 4R VENETIA este un un partener de incredere in bucatarie. Are un aspect elegant, clasic datorita materialelor folosite, este o plita din Cristal Schott negru, 4 zone circulare radiante cu halogen, o plita vitroceramica. Are 2 ochiuri mari si 2 mici.   DESCRIERE GENERALA Utilizare                    &nb..
840,00 Lei
Plita Incorporabila Studio Casa Indra 60 Boost Inductie, 5800 W, 4 Zone, 60 Cm, Sticla Neagra
-50 %
Plita incorporabila Studio Casa Indra 60 Boost Inductie, 5800 W, 4 Zone, 60 cm, Sticla NeagraPlita  incorporabila INDRA60 BOOST INDUCTIE este un un partener de incredere in bucatarie. Are un aspect elegant, modern datorita materialelor folosite, este o plita incorporabila pe inductie din sticla neagra.  Are 4 zone de gatit (cm): Ø16+Ø16+Ø21+Ø21, 4 Indicatoare luminoase de  caldura reziduala, 9 setari de temperatura. DESCRIERE GENERALAUtilizare      &n..
999,00 Lei 1.998,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)