Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Pijamale de dama (27)

Pijamale de dama

Somnul este esențial pentru o stare de bine fizică și mentală. O pijama confortabilă și elegantă contribuie la un somn odihnitor și relaxant.

Descoperă gama noastră variată de pijamale damă, disponibile în diferite culori, modele și materiale naturale precum bumbac sau bambus. Alege pijamalele de damă perfecte pentru a te bucura de un somn odihnitor și pentru a te simți la modă și confortabilă în timpul serilor de relaxare. Investește în calitate pentru a-ți completa garderoba de noapte.


Pe lângă confort, bambusul are și proprietăți termoregulatoare excelente, ceea ce înseamnă că este perfect pentru a fi purtat în orice sezon. Pijamalele damă din bambus pot să păstreze corpul cald în timpul serilor reci de iarnă, dar sunt și ușoare și respirabile în nopțile călduroase de vară.

Un alt aspect important este faptul că bambusul are proprietăți antibacteriene și antialergice naturale, fiind o alegere potrivită pentru persoanele cu pielea sensibilă sau care suferă de diverse alergii. De asemenea, materialul din bambus absoarbe și elimină eficient umiditatea, menținând astfel pielea uscată și protejată împotriva iritațiilor.

Nu în ultimul rând, nu putem trece cu vederea impactul pozitiv pe care utilizarea bambusului îl are asupra mediului înconjurător. Bambusul este o resursă regenerabilă, care crește rapid și nu necesită utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice nocive pentru a se dezvolta. Prin urmare, alegând să purtăm pijamale damă din bambus, susținem practicile ecologice și protejăm planeta pentru generațiile viitoare.

Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, M, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, L, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, XL, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prez..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n... Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de n...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, S, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
244,65 Lei 699,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, XL, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezen..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, S, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, M, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ... Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, ...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, L, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
209,65 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, XL, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv ..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, S, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, M, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, Beige... Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, Beige...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Mink, Bambus, L, BeigeFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si respectiv p..
173,25 Lei 495,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru... Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis... Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchis... Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchis...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchis... Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchis...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
118,65 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Silver, Bambus, XL, Gri... Pijama dama Nicol Da Re, Marie Silver, Bambus, XL, Gri...
-65 %
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Silver, Bambus, XL, GriFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si resp..
83,65 Lei 239,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)