Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Somiere

Somiere

Somierele sunt acea parte a patului formată dintr-un schelet care susține salteaua. Alegerea corectă a acestora este foarte importantă deoarece somierele joacă un rol important în confortul din timpul somnului, fiind cele care asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale. În plus, acestea asigură și păstrarea saltelei în celei mai bune condiții. Somierele se regăsesc în momentul actual sub 3 forme: somiere de pat de tip placa de pal, somiere de pat de tip grilaj fix  sau somiere de pat de tip grilaj reglabil. Echipa Studio Casa v-a pregătit numeroase modele de somiere menite să se potrivească cu dimensiunile patului dumneavoastră și să vă ofere o poziție corectă și confortabilă în timpul somnului.

Somiere pentru pat pentru un somn odihnitor

Deoarece mizăm de fiecare dată pe produse durabile cu o calitate înaltă, somierele din portofoliul nostru sunt fabricate din cele mai bune materiale. În gama de somiere avem modelele cu un cadru metalic și lamele elastice din lemn care o să vă ofere stabilitate și un somn odihnitor, somiere din lemn sau din metal, etc. De asemenea, am pregătit somiere în diferite dimensiuni pentru a se potrivi atât cu un  pat single cât și cu un pat pentru două persoane. Indiferent de modelul ales, aveți garanția unui produs de înaltă calitate care va rezista într-o stare impecabilă pentru mulți ani. În plus, prețul somierelor de pat de la Studio Casa este foarte accesibil. Magazinul nostru va propune reduceri uriașe în perioada campaniilor promoționale pe care le desfășurăm pe site.

Somiera 160x200, cadru metalic, cu lamele din lemn
-43 %
Somiera 160x200cm (suport pentru saltea).Cu cadru metalic si lamele elastice din lemn. Combinatia potrivita intre saltea si somiera pat iti ofera garantia unei pozitii corecte a coloanei vertebrale si iti asigura sustinerea de care ai nevoie. Daca somiera ta este inca buna, atunci iti trebuie doar o noua saltea. Daca ai o saltea noua exceptionala, dar somiera nu iti mai ofera sutinerea de care ai nevoie, atunci nu te poti bucura de confortul asteptat. In aceasta situatie, iti..
397,86 Lei 698,00 Lei
Somiera de pat rabatabila, din metal si lemn stratificat, 160×200cm, pentru spatiu de depozitare! Somiera de pat rabatabila, din metal si lemn stratificat, 160×200cm, pentru spatiu de depozitare!
-25 %
Somiera de pat rabatabila, din metal si lemn stratificat, 160×200cm, pentru spatiu de depozitare!De ce este atat de importanta o somiera?Paturile care folosesc o somiera rabatabila ofera un mare avantaj prin faptul ca se creaza astfel un spatiu de depozitare util sub somiera. Spatiul este atat de necesar pentru depozitarea pernelor, pilotelor si nu numai.Asadar, pe langa benificiile aduse prin economisirea spatiului, somiera contribuie la sanatatea somnului fiindca aeriseste foarte bine sal..
748,50 Lei 998,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)