Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Somiere (5)

Somiere

Somierele sunt acea parte a patului formată dintr-un schelet care susține salteaua. Alegerea corectă a acestora este foarte importantă deoarece somierele joacă un rol important în confortul din timpul somnului, fiind cele care asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale. În plus, acestea asigură și păstrarea saltelei în celei mai bune condiții. Somierele se regăsesc în momentul actual sub 3 forme: somiere de pat de tip placa de pal, somiere de pat de tip grilaj fix  sau somiere de pat de tip grilaj reglabil. Echipa Studio Casa v-a pregătit numeroase modele de somiere menite să se potrivească cu dimensiunile patului dumneavoastră și să vă ofere o poziție corectă și confortabilă în timpul somnului.

Somiere pentru pat pentru un somn odihnitor

Deoarece mizăm de fiecare dată pe produse durabile cu o calitate înaltă, somierele din portofoliul nostru sunt fabricate din cele mai bune materiale. În gama de somiere avem modelele cu un cadru metalic și lamele elastice din lemn care o să vă ofere stabilitate și un somn odihnitor, somiere din lemn sau din metal, etc. De asemenea, am pregătit somiere în diferite dimensiuni pentru a se potrivi atât cu un  pat single cât și cu un pat pentru două persoane. Indiferent de modelul ales, aveți garanția unui produs de înaltă calitate care va rezista într-o stare impecabilă pentru mulți ani. În plus, prețul somierelor de pat de la Studio Casa este foarte accesibil. Magazinul nostru va propune reduceri uriașe în perioada campaniilor promoționale pe care le desfășurăm pe site.

Somierele joacă un rol important în calitatea somnului tău, oferind suport saltelei și contribuind la o circulație optimă a aerului. Alegerea somierei potrivite nevoilor tale este esențială pentru un somn odihnitor și o stare de bine generală.

 

Tipuri de somiere pentru un somn odihnitor

·       Somieră fixă

o   Somieră metalică: Oferă suport ferm și durabilitate.

o   Somieră din lemn: Oferă un design elegant și o bună ventilație a saltelei.

·       Somieră rabatabilă

o   Somieră rabatabilă manuală: Oferă spațiu de depozitare suplimentar accesibil manual.

o   Somieră rabatabilă cu piston: Oferă acces facil la spațiul de depozitare cu ajutorul pistoanelor hidraulice.

Somiera pat rabatabila, din metal si lemn stratificat, 160×200cm, pentru spatiu de depozitare!De ce este atat de importanta o somiera?Paturile care folosesc o somiera rabatabila ofera un mare avantaj prin faptul ca se creaza astfel un spatiu de depozitare util sub somiera. Spatiul este atat de necesar pentru depozitarea pernelor, pilotelor si nu numai.Asadar, pe langa benificiile aduse prin economisirea spatiului, somiera contribuie la sanatatea somnului fiindca aeriseste foarte bine salteaua pr..
998,00 Lei
Somieră pat rabatabila Massimo, Studio Casa, cadru metal, 26 lame...
-54 %
Somieră pat rabatabila Massimo, Studio Casa, cadru metal, 26 lamele lemn, 180 x 200 cmO somieră rabatabilă cu spațiu de depozitare, concepută pentru a oferi funcționalitate și economisirea spațiului în dormitor. Această somieră dispune de un mecanism de rabatare simplu și sigur, permițând ridicarea saltelei pentru a accesa spațiul de depozitare de dedesubt. Structura este robustă, oferind suport pentru saltea și durabilitate pe termen lung. Spațiul de depozitare este generos, ideal pentru a stoc..
874,45 Lei 1.899,00 Lei
Somieră pat rabatabila JS, Studio Casa, cadru metal, 26 lamele le...
-47 %
Somieră pat rabatabila JS, Studio Casa, cadru metal, 26 lamele lemn, 160 x 200 cmSe potriveste la paturile din gamele Jocelyne si Savona.Material cadru: MetalMaterial lamele: FagL: 200 cml: 160 cmGreutate maxima recomandata: 300 KGGreutate colet: 20 KGO somieră rabatabilă cu spațiu de depozitare, concepută pentru a oferi funcționalitate și economisirea spațiului în dormitor. Această somieră dispune de un mecanism de rabatare simplu și sigur, permițând ridicarea saltelei pentru a accesa spațiul d..
794,47 Lei 1.499,00 Lei
Somiera metalica fixa, cu 6 picioare, lamele fag 160 x 200 cm... Somiera metalica fixa, cu 6 picioare, lamele fag 160 x 200 cm...
-50 %
Somiera metalica fixa, cu 6 picioare, lamele fag 160 x 200 cmCu dimensiunile de 160 x 200 cm, este potrivita pentru un pat matrimonial mare. Fabricata din materiale rezistente, precum fagul si metalul, somiera este proiectata pentru a sustine greutatea saltelei si a utilizatorilor cu fiabilitate. Cele sase picioare asigura o distributie uniforma a greutatii si o stabilitate crescuta in timpul utilizarii, contribuind la confortul si suportul optim in timpul somn..
399,50 Lei 799,00 Lei
Somieră metalică fixă PBB, 26 lamele lemn, Studio Casa, 160 x 200...
-43 %
Somieră metalică fixă PBB, 26 lamele lemn, Studio Casa, 160 x 200 cmSomieră metalică fixă, 26 lamele lemn, Studio CasaSe potriveste la paturile din gamele Positano, Bologna, Bari Tortora, dar si la alte paturi de 160x200 cm. Material cadru: MetalMaterial lamele: FagL: 200 cml: 160 cmGreutate maxima recomandata: 300 KGGreutate colet: 20 KG..
398,43 Lei 699,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)