Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aspiratoare robot

Aspiratoare robot

Aspiratoarele robot sunt dispozitive automate de curățare care se pot deplasa în jurul casei și care aspiră praful, mizeria și alte particule de pe podele și covoare.

Avantajele aspiratoarelor robot includ:

1. Ușurința de utilizare: Aspiratoarele robot pot fi programate pentru a funcționa în mod automat, astfel încât să poată curăța casa în timp ce sunteți la locul de muncă sau în altă parte.

2. Curățenie eficientă: Aspiratoarele robot au senzori care le permit să identifice și să evite obstacolele și să curățe în mod eficient toate suprafețele.

3. Design compact: Aspiratoarele robot sunt foarte compacte și ușor de stocat, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.

4. Fără efort: Aspiratoarele robot elimină nevoia de a face curat manual, astfel încât să economisiți timp și energie.

5. AVANTAJ: Aspiratoarele robot pot fi controlate prin intermediul unei aplicații sau al unui telecomande, astfel încât să puteți seta programări și să monitorizați curățenia din confortul casei dvs.

Aspirator Robot Xclean 2718/1WH , autonomie 120 min, baza de incarcare, filtru hepa, ArieteAspirator robot cu telecomandă și diverse moduri de curățare: automat, în zig-zag, perete lung și punct. Aspiratorul robot are si senzori anti-coliziune și anti-cădere, revine automat la bază pentru încărcare.Are o autonomie de 90-120 minute.Robot Xclean este aspiratorul robot inteligent și silențios capabil să curățe automat podelele și covoarele și să revină singur la bază pentru reîncărcare, atunci cand..
951,30 Lei 1.057,00 Lei
Briciola este aspiratorul robot capabil sa curete podelele si covoarele în mod independent si să se întoarcă la bază ,pentru reîncărcare . Echipat cu cei mai avBriciolaansati senzori anti - coliziune si anti – obstacole, asigură o zilnic de curățenie temeinică , acoperind toate suprafețele fără a lovi mobilierul Folosind telecomanda cu ecran LCD , puteți programa:- începerea ciclului de curățare la un anumit moment din zi ( repetată de zi cu zi )- Îndreptarea robotul în timpul funcționării sale ..
791,10 Lei 879,00 Lei
DescrierePro Evolution, noul aspirator robot Ariete, este cea mai buna solutie pentru a avea o casa stralucitoare si mai mult timp liber! Super compact, robotul poate curata independent podelele si covoarele economisind timp si energie. Echipat cu cei mai avansati senzori  mecanici, anti-cadere si anti-coliziune , robotul trece peste taote obstacolele prezente in timpul ciclului de curatenie si este capabil sa recunoasca de asemenea, orice diferente de inaltime, evitand caderea. Datorita si..
497,17 Lei 599,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)