Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aeroterme (2)

Aeroterme

Unul dintre avantajele deosebite ale aerotermelor este capacitatea lor de încălzire rapidă. Datorită elementelor de încălzire puternice și tehnologiei avansate, acestea pot încălzi un spațiu într-un timp scurt, asigurând confortul termic imediat.

 

Eficiența energetică este un aspect important al aerotermelor moderne. Multe modele vin cu termostate reglabile, permițându-ți să ajustezi nivelul de căldură în funcție de nevoi. Astfel, poți economisi energie și costuri fără a sacrifica confortul.

 

Versatilitatea este un aspect cheie al aerotermelor. Acestea pot fi utilizate în diverse medii, de la birouri la săli de așteptare, de la garaje la spații comerciale mai mari. Modelele pot fi portabile sau montate pe perete, oferind flexibilitate în plasarea lor.

 

Funcțiile suplimentare adaugă valoare aerotermelor. Multe dintre ele vin cu ventilatoare reglabile, funcții de oscilație pentru distribuție uniformă a căldurii și chiar opțiuni de răcire pentru utilizare în timpul sezonului cald.

 

Designul compact și modern al aerotermelor le face potrivite pentru aproape orice mediu. Acestea pot fi integrate discret în decorul existent și pot adăuga un plus de estetică spațiului.

 

Controlul este ușor și intuitiv cu aerotermelor. Majoritatea modelelor vin cu panouri de control tactile sau telecomenzi, permițându-ți să ajustezi setările în funcție de preferințele tale.

Aeroterma Vinatge Ardes, 2000 W, AR4F07B Fonzie, 2 trepte de pute... Aeroterma Vinatge Ardes, 2000 W, AR4F07B Fonzie, 2 trepte de pute...
-57 %
Aeroterma  Vinatge  Ardes AR4F07B FonzieDESIGN SPECIAL  2000 W, 2 trepte de putere, Termostat reglabilDetaliile cromate si grilajul metalic ce ii confera designul vintage italian fac din aceasta aeroterma o mica vedeta in orice camera ar fi prezenta!CARACTERISTICI:-Putere: 2000 W-Trepte de putere: 2-Termostat Eco si termostat de temperatura-Pentru incaperi de pana la 60 metri cubi-Lumina de functionarePoate fi folosit si in zilele calduroase datorita  functiei de ventilatie de vara-Dimensiuni: 2..
127,50 Lei 299,00 Lei
Aeroterma ARDES AR4P03, 2 trepte viteza, 1500W, alb... Aeroterma ARDES AR4P03, 2 trepte viteza, 1500W, alb...
-57 %
Aeroterma ARDES AR4P03, 2 trepte viteza, 1500W, albAeroterma cu element de incalzire ceramic sigur si efficient, cu 2 trepte de putere.Eco si confort.Are functie de ventilatie de vara.Eficienta in incaperi de pana la 45mc.Termostat.Operare manuala.Maner pentru transport.Protectie anti-rasturnare si protectie la supraincalzire.Specificatii tehnice:Dimensiune produs:17.5 x 13 x 21.5 cm.Trepte putere: 2.Putere (W): 750 / 1500 W.Tensiune nominala (V): 220-240.Clasa de izolare: II.Clasa de protectie ..
127,50 Lei 299,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)