Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Hote clasice (8)

Hote clasice

Hotele clasice oferă o combinație perfectă între performanța eficientă și stilul rafinat.  Confecționate din materiale de calitate și cu un design elegant, hotele clasice se potrivesc perfect în bucătăriile amenajate tradițional sau cu accente vintage.

 

Farmecul hotelor clasice

Hotele clasice dispun de linii simple și finisaje elegante, care nu se demodează niciodată. Sunt realizate din oțel inoxidabil sau cupru, hotele clasice sunt durabile și ușor de întreținut. Hotele clasice oferă o capacitate bună de absorbție a mirosurilor, fumului și grăsimilor și le găsești în diverse dimensiuni pentru a se potrivi aragazului tău. Hotele clasice dispun, de obicei, de comenzi mecanice intuitive, ușor de utilizat.

 

La ce să te mai gândești la achiziție

-Capacitate de absorbție: Alege o hotă cu o capacitate de absorbție potrivită pentru dimensiunea bucătăriei tale și obiceiurile tale de gătit.

- Nivel de zgomot: Optează pentru o hotă silențioasă pentru a te bucura de un ambient liniștit în timpul gătitului.

- Filtre metalice lavabile: Hotele clasice sunt dotate, în general, cu filtre metalice lavabile, ușor de curățat și reutilizabile.

- Iluminare integrată: Asigură-te că hota are o iluminare bună pentru o vizibilitate perfectă pe plita aragazului.

- Dimensiune și compatibilitate: Măsoară aragazul tău pentru a alege o hotă cu dimensiuni corespunzătoare.

Hota clasica, 90 cm, Studio Casa  ST 2196, 2 motoare, Inox...
-13 %
Hota clasica Studio Casa, inoxDimensiune: 90 cmNumar motoare: 2 Comenzi : butoane pushPutere de absorbtie: 348 metri cubi / oraDiametrul de evacuare: 120 mmNivelul de zgomot:minim 56, maxim 65 dBMontarea tubului de evacuare se face deasupra hoteiCARACTERISTICI GENERALETip incastrare StandardUtilizare RezidentialDesign ConventionalaMetoda de ventilare EvacuareTip panou de comanda MecanicMaterial InoxNumar filtre 3Material filtru InoxNumar becuri 2Functii IluminareCuloare ArgintiuCARACTERISTICI TE..
694,26 Lei 798,00 Lei
Hota Clasica Alfa  Black 2 Motoare , Studio Casa...
-5 %
Hota clasica Alfa black 2 motoare , STUDIO CASAAer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică ALFA BLACK, ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din aer care se degajă în timpul gătitului, asigurând astfel o atmosferă mai plăcută și mai sănătoasă. Odată cu menținerea aerului curat din bucătărie, hota are rolul și de a împiedica depunerile de grăsime din aer pe mobilă, pereți, sau alte suprafețe, menținând astfel curățenia pe o perioadă mai lung..
499,00 Lei 528,00 Lei
Hota Clasica Alfa  Beige 2 Motoare , Studio Casa...
-5 %
Hota clasica Alfa Beige 2 motoare , STUDIO CASAAer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică ALFA Beige , ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din aer care se degajă în timpul gătitului, asigurând astfel o atmosferă mai plăcută și mai sănătoasă. Odată cu menținerea aerului curat din bucătărie, hota are rolul și de a împiedica depunerile de grăsime din aer pe mobilă, pereți, sau alte suprafețe, menținând astfel curățenia pe o perioadă mai lun..
499,00 Lei 528,00 Lei
Hota Clasica Alfa Inox 2 Motoare , Studio Casa...
-30 %
Hota clasica Alfa  inox 2 motoare , STUDIO CASAAer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică ALFA de la Studio Casa , ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din aer care se degajă în timpul gătitului, asigurând astfel o atmosferă mai plăcută și mai sănătoasă. Odată cu menținerea aerului curat din bucătărie, hota are rolul și de a împiedica depunerile de grăsime din aer pe mobilă, pereți, sau alte suprafețe, menținând astfel curățenia pe o..
488,60 Lei 698,00 Lei
Hota clasica, 60 cm, Studio Casa Olymp, Capacitate de absorbtie 310 m3/h, 2 motoare, Neagra Cel mai utilizat model de hotă este cel de perete. Fiind o variantă destul de practică, majoritatea oamenilor optează pentru această variantă. Se montează deasupra aragazului sau a plitei de gătit și evacuează aerul prin spate sau prin lateral.Aer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică OLYMP , ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din..
488,00 Lei
Hota Clasica Alfa  Brown 2 Motoare , Studio Casa...
-15 %
Hota clasica Alfa  brown 2 motoare , STUDIO CASAAer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică ALFA BROWN , ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din aer care se degajă în timpul gătitului, asigurând astfel o atmosferă mai plăcută și mai sănătoasă. Odată cu menținerea aerului curat din bucătărie, hota are rolul și de a împiedica depunerile de grăsime din aer pe mobilă, pereți, sau alte suprafețe, menținând astfel curățenia pe o perioadă m..
448,80 Lei 528,00 Lei
Hota clasica Studio Casa Olymp 60 cm, 2 motoare, 3 viteze, Putere...
-25 %
Hota clasica, 60 cm, Studio Casa Olymp, Capacitate de absorbtie 310 m3/h, 2 motoare, Beige Aer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă Hota clasică OLYMP Beige , ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute, fumul sau grăsimea din aer care se degajă în timpul gătitului, asigurând astfel o atmosferă mai plăcută și mai sănătoasă. Odată cu menținerea aerului curat din bucătărie, hota are rolul și de a împiedica depunerile de grăsime din aer pe mobilă, pereți, sau alte sup..
366,00 Lei 488,00 Lei
Hota clasica, 60 cm, Studio Casa Apollo A602X2M, 2 motoare, Puter... Hota clasica, 60 cm, Studio Casa Apollo A602X2M, 2 motoare, Puter...
-20 %
Hota clasica, 60 cm, Studio Casa Apollo, Capacitate de absorbtie 352 m3/h, 2 motoare, inox Hota incorporabilă este destinată persoanelor care vor să minimalizeze cât mai mult prezența vizibilă a electrocasnicelor în bucătăria lor. Dacă dorești o hotă care să nu iasă prea mult în evidență, dar care să fie extrem de utilă în combaterea mirosurilor și a fumului neplăcut, poți opta pentru o hotă incorporabilă. Aer curat și un design modern pentru bucătăria ta!Descoperă ..
359,20 Lei 449,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)