Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cafea boabe

Cafea boabe

Faceti cunostinta cu cea mai buna cafea boabe pentru espressor si cafetiera. Am introdus in gama noastra doar acele sortimente de cafea boabe care vor oferi un gust intens, fructat si savuros al bauturilor pe baza de cafea. Aceste sortimente de cafea boabe Premium sunt perfecte atat pentru prepararea unui espresso scurt sau lung, cat si pentru prepararea unui cappuccino cremos sau a unui latte intens.

Cea mai bună cafea boabe pentru espressor

Când căutăm cea mai bună cafea boabe, originea joacă un rol crucial în a determina profilul de aromă și gust. Alege boabele de cafea provenite din regiuni cunoscute pentru producția de calitate, precum America Latină, Africa sau Asia. Aceste regiuni oferă arome distincte și diverse, de la note fructate și florale până la nuanțe de ciocolată sau nuci.

 

Prospetime și prăjire artizanală

Cafeaua boabe prăjită recent păstrează aromele autentice și notele distincte de gust. Optează pentru producători care oferă cafea prăjită artizanal, astfel încât să te bucuri de prospețimea și caracterul viu al boabelor.

 

Tipul de prăjire

Dincolo de origine și prospătime, tipul de prăjire influențează intensitatea și gustul cafelei. Prăjirea medie oferă echilibru între arome și aciditate, în timp ce prăjirea intensă poate dezvălui arome de ciocolată și nuci prăjite. Alege tipul de prăjire care se potrivește preferințelor tale de gust.

 

Compatibilitate cu espressorul tău

Pentru a obține cea mai bună aromă, asigură-te că boabele de cafea sunt potrivite pentru espressorul tău. Consultă recomandările producătorului sau specialiștilor în cafea pentru a alege varianta optimă.

 

Experiență autentică de degustare

Alegând cea mai bună cafea boabe pentru espressor, îți creezi oportunitatea de a savura o cafea autentică și memorabilă, explorând aromele și nuanțele unice ale fiecărei căni.

 

Pentru cei pasionați de arta cafelei, alegerea boabelor potrivite este esențială. Alege cu încredere cea mai bună cafea boabe pentru espressor și transformă fiecare dimineață într-o experiență de gust desăvârșită.

 

Cafea boabe DelCaffe Crema Vending, 3000gr, 30% ARABICA, 70% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.O reteta de cafea cremoasa si suava 70% robusta , 30% arabica..
199,06 Lei 269,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe Special Vending, 3000gr,100% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.O cafea intensa de provenienta Asia si Africa, continut 100% robusta...
159,36 Lei 249,00 Lei
CAFEA BOABE DE LONGHI KIMBO ESPRESSO GOURMET, 1KGGust dulce de biscuiti si aroma de paine coaptaEspresso perfect echilibrat intre gustul dulce si aciditate, gratie unui amestec de cafea naturala Arabica cu boabe de cafea fermentata Arabica si Robusta.Acest amestec este compus din boabe de cafea 80% Arabica si 20% Robusta. Boabe fermentate Arabica din Salvador si Guatemala dau acestui amestec un gust placut acid, specific fructelor. Cafe..
129,00 Lei 258,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 1000gr, ARABICA 100% Delcaffe Arabica 100% este o cafea de specialitate cu aroma complexa, cu gust delicat de fructe caramelizate si ciocolata. Are o aciditate usoara si un retrogust puternic de ciocolata neagra...
127,40 Lei 149,90 Lei
Cafea boabe Kimbo Espresso Prestige, 1kg Povestea Kimbo incepe in Napoli, Italia, unde fratii Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor la managementul afacerii familiei. Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia il serveau in magazine, a fost peste asteptari si astfel dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu 1963 Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea praji..
118,80 Lei 198,00 Lei
DescriereCafea boabe, mediu prajita in laboratoarele IL Cafe, alcatuita din 12 sortimente de boabe de cafea. Are o aroma desavarsita, ideal de folosit impreuna cu aparatele de cafea superautomate sau chiar si cu gama profesionala.Compozitie:- 80% arabica- 20% robustaCantitate: 1000 gr..
99,00 Lei 129,00 Lei
Cafea boabe Kimbo Espresso Classic 1kg1 kg de ambalareBoabe de cafea pentru espresso delicioase și capucino cremos Blend: 50% arabica si 50% robusta..
98,56 Lei 178,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe  Crema , 1000gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.Blendul este compus din boabe de cafea care provin din 3 continente:America latina (Columbia)Asia (India)Africa (Kenya)..
79,20 Lei 99,00 Lei
Cafea boabe DelCaffe Special Vending, 1000gr, 100% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.O cafea intensa de provenienta Asia si Africa, continut 100% robusta...
59,33 Lei 89,90 Lei
Cafea boabe DelCaffe Arabica Columbia , 250gr, ARABICA 100% Delcaffe Arabica 100% este o cafea de specialitate cu aroma complexa, cu gust delicat de fructe caramelizate si ciocolata. Are o aciditate usoara si un retrogust puternic de ciocolata neagra...
34,30 Lei 49,90 Lei
Cafea boabe DelCaffe  Crema , 250gr, 50% ARABICA, 50% ROBUSTAEste un blend creat special pentru prepararea unui espresso, avand un gust echilibrat intre dulce, amar si o aciditate subtila. Acest blend are un caracter lin si pur, insotit de un parfum usor de ciocolata.Blendul este compus din boabe de cafea care provin din 3 continente:America latina (Columbia)Asia (India)Africa (Kenya)..
23,92 Lei 29,90 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)