Categorii Produse
Cos de cumparaturi

PROGRAM SHOWROOM VOLUNTARI: 30.11 -03.12.2023  INCHIS

Baterii chiuvete

Baterii chiuvete

Bateriile pentru chiuvetă joacă un rol important în funcționarea eficientă a bucătăriei. Acestea nu doar furnizează apă, ci și adaugă un element de design și stil în spațiul dumneavoastră.

Cum să Alegeți Bateria Potrivită

1.     Tip de Montaj: Decideți dacă doriți o baterie montată pe chiuvetă sau pe perete, în funcție de designul și configurarea bucătăriei dumneavoastră.

2.     Stil și Finisaj: Alegeți un finisaj (crom, inox, bronz etc.) care se potrivește cu decorul general al bucătăriei și cu celelalte accesorii.

3.     Funcționalități Suplimentare: În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru baterii cu funcționalități suplimentare, precum jeturi reglabile sau capete detasabile.

4.     Economie de Apă: Dacă sunteți preocupat de conservarea resurselor, căutați modele cu tehnologie de economisire a apei, care pot reduce semnificativ consumul de apă.

Concluzie

Bateriile pentru chiuvetă sunt o investiție esențială pentru orice bucătărie. Acestea aduc confort, eficiență și un plus de stil în spațiul dumneavoastră. Cu o gamă largă de modele și opțiuni disponibile pe piață, găsirea bateriei perfecte pentru chiuvetă poate transforma bucătăria dumneavoastră într-un spațiu funcțional și estetic. Alegeți cu încredere și bucurați-vă de beneficiile unei baterii de chiuvetă de calitate.

Baterie pentru lavoar Sanitec, monocomandaSpecificatii:Baterie monocomanda pentru lavoar;Material: zinc;Design modern;Culoare: Argintiu...
98,94 Lei 149,90 Lei
Baterie pentru bucatarie Sanitec SN0005, monocomandaDesign modern si calitate premiumRobinet cu cartus ceramic 35 mmTemperatura maxima a apei calde este 80°CPresiunea apei pentru functionarea corecta este 1-5 barCaracteristici:..
98,92 Lei 149,90 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)