Categorii Produse
Cos de cumparaturi

TV, Audio-Video

TV, Audio-Video

Categoria de Tv, Audio – Video de la Studio Casa vine cu nenumarate surprize pentru clienti. V-am pregati zeci de produse care isi vor dovedi utilitatea inca de la primul contact cu acestea. Astfel, in aceasta gama am inclus: kituri de curatare, stand TV, suport Tv, suporturi videoproiectoare si telecomenzi. Profitati acum de preturi avantajoase si de MEGA reducerile pe care vi le-am pregatit.

Produse si accesorii pentru TV, Audio – Video

Produsele din categoria Tv – Audio - Video se disting printr-o calitate inalta si rezistenta crescuta. Aceste produse vin insotite de o garantie avantajoasa, iar calitatea inalta este atestata de materialele de inalta calitate din care sunt fabricate, dar si de nenumaratele teste la care produsele au fost supuse inainte sa fie lansate pe piata. Produsele sunt create de catre branduri de renume de sorginte italiana, precum Melconi. Pe langa utilitate, aceste branduri au grija sa ofere produselor si un design extrem de elegant si modern. In aceasta categorie principala am inclus si un pick-up perfect functional care va oferi locuintei un aspect retro, vintage, elegant si va ajuta la crearea unei atmosfere primitoare. De asemenea, am inclus un radio ce functioneaza exclusiv pe baterii, care isi va dovedit utilitatea in viata de zi cu zi sau in caz de situatii de urgenta.

Casti Audio In Ear Meliconi Speak Day , Alb Casti Audio In Ear Meliconi Speak Day , Alb
-55 %
Casti audio In Ear  Meliconi Speak Day , Alb Frecvență (Hz - KHz): 20 - 20Microfon și controlul volumuluiLungimea cablului (m): 1,2 m Impedanță (Ω): 16DescriereCăștile Speak Day și Night sunt căștile In-Ear cu carcasă de aluminiu echipate cu microfon cu buton apeluri și  volum.Cu un singur buton puteți răspunde la apeluri și  puteti conversa avand mainile libere Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și dispozitivelor audio echipate cu un conector j..
29,25 Lei 65,00 Lei
Casti Audio In Ear Meliconi Speak Night , Negru Casti Audio In Ear Meliconi Speak Night , Negru
Stoc epuizat
Casti audio In Ear  Meliconi Speak Night , Negru Frecvență (Hz - KHz): 20 - 20Microfon și controlul volumuluiLungimea cablului (m): 1,2 m Impedanță (Ω): 16DescriereCăștile Speak Day și Night sunt căștile In-Ear cu carcasă de aluminiu echipate cu microfon cu buton apeluri și  volum.Cu un singur buton puteți răspunde la apeluri și  puteti conversa avand mainile libere Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și dispozitivelor audio echipate cu un conect..
65,00 Lei
Casti Audio Meliconi In Ear Speak Color Blue , Bluetooth , Albastru Casti Audio Meliconi In Ear Speak Color Blue , Bluetooth , Albastru
-55 %
Casti audio Meliconi  In Ear Speak Color Blue , Bluetooth , AlbastruCasti in-ear bluetooth 4.2 cu microfon si dispozitiv control. frecvență (Hz - KHz) : 20 -20, neodim - 10mm.Autonomie batrerie in ascultare: 3 hDotate cu un microfon integrat și butoane de telecomandă pentru apeluri, schimbarea melodiilor și volumul, noile Speak Color sunt echipate cu 3 cauciucuri siliconice interschimbabile de diferite dimensiuni.Cablu de incărcare (SSB-microUSB). Design minim și ușurință maximă de utilizar..
62,55 Lei 139,00 Lei
Casti Audio Meliconi In Ear Speak Color Pink , Bluetooth , Roz
-55 %
Casti audio Meliconi  In Ear Speak Color Pink , Bluetooth , RozCasti in-ear bluetooth 4.2 cu microfon si dispozitiv control. frecvență (Hz - KHz) : 20 -20, neodim - 10mm.Autonomie batrerie in ascultare: 3 hDotate cu un microfon integrat și butoane de telecomandă pentru apeluri, schimbarea melodiilor și volumul, noile Speak Color sunt echipate cu 3 cauciucuri siliconice interschimbabile de diferite dimensiuni.Cablu de incărcare (SSB-microUSB). Design minim și ușurință maximă de utilizare&nbs..
62,55 Lei 139,00 Lei
Casti Audio Meliconi In Ear Speak Color White , Bluetooth , Alb Casti Audio Meliconi In Ear Speak Color White , Bluetooth , Alb
-55 %
Casti audio Meliconi  In Ear Speak Color White , Bluetooth, AlbCasti in-ear bluetooth 4.2 cu microfon si dispozitiv control. frecvență (Hz - KHz) : 20 -20, neodim - 10mm.Autonomie batrerie in ascultare: 3 hDotate cu un microfon integrat și butoane de telecomandă pentru apeluri, schimbarea melodiilor și volumul, noile Speak Color sunt echipate cu 3 cauciucuri siliconice interschimbabile de diferite dimensiuni.Cablu de incărcare (SSB-microUSB). Design minim și ușurință maximă de utilizare..
62,55 Lei 139,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Denim Camouflage Casti Audio Meliconi Speak Denim Camouflage
-55 %
Design compact, sunet puternic, bass buternic.Sistem acustic de tip inchis.Designul pliabil permite depozitarea si transportarea usoara.Pernite moi si aerisite cu efect de piele. Husa moderna, 100% bumbac.Magnet neodim de 40 mm garanteaza un sunet puternic si dinamic.Microfon pe linie si buton de preluare apeluri...
51,75 Lei 115,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Free Blue , Bluetooth , Albastru Casti Audio Meliconi Speak Free Blue , Bluetooth , Albastru
-55 %
Casti audio Meliconi Speak Free Blue , Bluetooth, AlbastruCasti weiress bluetooth 4.2 cu microfon, cu buton de răspuns și gestionare aredării muzicii.• Putere de inaltă calitate și sunet datorită difuzorului deneodim de 40 mm .• Pavilioane pliabile care economisesc spațiu.• Bandă reglabilă pentru o mai bună purtare.• Cablu de incărcare micro USB inclus.• Conectabil pană la două dispozitive.• Autonomia bateriei 6 ore...
103,05 Lei 229,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Free, Bluetooth, Wireless, Negru Casti Audio Meliconi Speak Free, Bluetooth, Wireless, Negru
-55 %
Casti audio Meliconi Speak Free,  Bluetooth, Wireless,  NegruCasti weiress bluetooth 4.2 cu microfon, cu buton de răspuns și gestionare aredării muzicii.• Putere de inaltă calitate și sunet datorită difuzorului deneodim de 40 mm .• Pavilioane pliabile care economisesc spațiu.• Bandă reglabilă pentru o mai bună purtare.• Cablu de incărcare micro USB inclus.• Conectabil pană la două dispozitive.• Autonomia bateriei 6 ore. ..
103,05 Lei 229,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Go, Bluetooth, Negru Casti Audio Meliconi Speak Go, Bluetooth, Negru
Stoc epuizat
Casti audio Meliconi Speak Go,  Bluetooth, NegruCasti audio magnetice cu bluetooth 4.2,  cu microfon si dispozitiv de control pe fir.Cablu plat si 3 dispozitive ptr urechi interschimbabile.Conectabil pană la două dispozitive.* Casti audio cu magneti integrati; un mod practic si sigura de a purta castile in jurul gatului, evitand pierderea lor• Cablu de incărcare micro USB inclus.• Autonomia bateriei 5 ore...
139,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Metal Black, Stereo, Negru Casti Audio Meliconi Speak Metal Black, Stereo, Negru
Stoc epuizat
Casti audio Meliconi Speak Metal Black, Stereo,  Negru Casti audio cu microfon , dispozitiv ptr control si buton play/pause.Bandă reglabilă si cover confortabil din piele.Neodim - 40 mm. frecvență (Hz - KHz) : 20 - 20. cablu -150 cm, mini jack - 3.5mm.Sensibilitate: 100dB + 3dB.Finisaj partial metalic..
105,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Metal White, Stereo, Alb Casti Audio Meliconi Speak Metal White, Stereo, Alb
Stoc epuizat
Casti audio Meliconi Speak Metal White, Stereo,  Alb Casti audio cu microfon , dispozitiv ptr control si buton play/pause.Bandă reglabilă si cover confortabil din piele.Neodim - 40 mm. frecvență (Hz - KHz) : 20 - 20. cablu -150 cm, mini jack - 3.5mm.Sensibilitate: 100dB + 3dB.Finisaj partial metalic..
105,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Smart Fluo Black, Negru Casti Audio Meliconi Speak Smart Fluo Black, Negru
-55 %
Casti audio Meliconi Speak Smart Fluo Black, Negru Cu formă compactă, sunet curat și culori la modă, căștile Speak Fluo. SPEAK SMART sunt căști stereo cu un microfon ce au o formă inteligentă de economisire a spațiului: datorită pavilioanelor rotative și pliabile le puteți lua oriunde cu dumneavoastra Casti audio cu microfon , dispozitiv ptr control si buton play/pause.Pavilioane rotabile cu 180 ° și complet resigilabile. Bandă reglabilăNeodim - 40 mm. frecvență (Hz - KHz) : ..
40,05 Lei 89,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Smart Fluo Blue, Albastru Casti Audio Meliconi Speak Smart Fluo Blue, Albastru
-55 %
Casti audio Meliconi Speak Smart Fluo Blue,  Albastru Cu formă compactă, sunet curat și culori la modă, căștile Speak Fluo. SPEAK SMART sunt căști stereo cu un microfon ce au o formă inteligentă de economisire a spațiului: datorită pavilioanelor rotative și pliabile le puteți lua oriunde cu dumneavoastra Casti audio cu microfon , dispozitiv ptr control si buton play/pause.Pavilioane rotabile cu 180 ° și complet resigilabile. Bandă reglabilăNeodim - 40 mm. frecvență (Hz -..
40,05 Lei 89,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Smart Military Green, Kaki Casti Audio Meliconi Speak Smart Military Green, Kaki
-55 %
Casti audio Meliconi Speak Smart Military Green,  Kaki Cu formă compactă, sunet curat și culori la modă, căștile Speak Fluo. SPEAK SMART sunt căști stereo cu un microfon ce au o formă inteligentă de economisire a spațiului: datorită pavilioanelor rotative și pliabile le puteți lua oriunde cu dumneavoastra Casti audio cu microfon , dispozitiv ptr control si buton play/pause.Pavilioane rotabile cu 180 ° și complet resigilabile. Bandă reglabilăNeodim - 40 mm. frecvență (Hz ..
40,05 Lei 89,00 Lei
Casti Audio Meliconi Speak Style Casti Audio Meliconi Speak Style
-55 %
Eleganta combinata cu sunet puternic.Invelita in husa din piele soft eco.Dotat cu microfon incorporat si buton pentru preluarea apelurilor sau pentru selectarea melodiei dorite cu doar o singura apasare.Designul pliabil permite depozitarea si transportarea usoara.Magnetul neodim de 40 mm garanteaza sunetul puternic si dinamic...
51,75 Lei 115,00 Lei
Casti Audio Speak In Ear Meliconi Flat White, Alb Casti Audio Speak In Ear Meliconi Flat White, Alb
-55 %
Casti audio Speak In Ear Meliconi Flat White, AlbCasti audio cu microfon si dispozitiv control pe fir . Neodim. Conectori - mini jack 3.5mm. Cablu - 120 cm. Frecventa - 20 Hz-20 KHz. Sensibilitate: 102 +/- 3 dB. Compatibile cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor si dispozitivelor audio ..
22,05 Lei 49,00 Lei
Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Black, Black Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Black, Black
-55 %
Casti audio Speak In Ear Meliconi Fluo Black, Black Casti audio - in ear - cu microfon si dispozitiv volum si control pe fir . Cablu plat si 3 dispozitive interschimbabile ptr urechi, incluse . Conectori - mini jack 3.5mm. Frecvență (Hz - KHz) : 20 - 20Magnet : neodim 8 mmLungimea cablului - 120 cm..
26,55 Lei 59,00 Lei
Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Blue, Albastru Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Blue, Albastru
-55 %
Casti audio Speak In Ear Meliconi Fluo Blue, Albastru Casti audio - in ear - cu microfon si dispozitiv volum si control pe fir . Cablu plat si 3 dispozitive interschimbabile ptr urechi, incluse . Conectori - mini jack 3.5mm. Frecvență (Hz - KHz) : 20 - 20Magnet : neodim 8 mmLungimea cablului - 120 cm..
26,55 Lei 59,00 Lei
Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Bordeaux, Bodro Casti Audio Speak In Ear Meliconi Fluo Bordeaux, Bodro
Stoc epuizat
Casti audio Speak In Ear Meliconi Fluo Bodreaux, Bordo Casti audio - in ear - cu microfon si dispozitiv volum si control pe fir . Cablu plat si 3 dispozitive interschimbabile ptr urechi, incluse . Conectori - mini jack 3.5mm. Frecvență (Hz - KHz) : 20 - 20Magnet : neodim 8 mmLungimea cablului - 120 cm..
59,00 Lei
Ghost Design 2000 Metalic Red, Suport TV Meliconi, 488070 Ghost Design 2000 Metalic Red, Suport TV Meliconi, 488070
Stoc epuizat
Ghost Design este noul mobilier de perete de la Meliconi, conceput pentru a conține toate dispozitivele audio / video. Aspectul minimalist și rafinat se îmbină cu tehnologia de ultimă oră și simplitatea liniilor și curbelor creează un perete tehnologic și atrăgător, pentru a avea un colț TV perfect, fără cabluri și prize. Ghost Design 2000 Rotation este echipat cu un braț sau cu două brațece se  pot deplasa televizorul departe de perete pentru a-l înclina sau pentru a-l roti până ..
1.699,90 Lei
Afişare 1 - 20 din 37 (2 pagini)