Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Haine de noapte

Haine de noapte

Pijamale de damă - prețuri începând de la 99.9 lei

Pijamalele de damă trebuie să fie confortabile, să te simți relaxat, pielea trebuie să respire deci materialele trebuie să fie eco-friendly, naturale 100%.  Pijamalele de la Studio Casa satisfac aceste criterii fiind realizate din BAMBUS 100%, care este hipoalergenic, biodegradabil, anti microbian.

Pijamalele de noapte din bambus sunt delicate la atingere, materialul din bambus fiind asemănat cu mătasea sau cașmirul. Pijamalele sunt super confortabile, lejere și pot fi  folosite și ca haine de casă de zi , mai ales atunci când lucrezi remote. 

Pijamalele de la StudioCasa din bambus 100% le găsești într-o varietate mare de culori practice, modele cu mânecă scurtă, tip maiou sau cu mânecă lungă și la prețuri super avantajoase, având un raport excelent calitate/ preț. 

Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, L, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, L, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, L, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
179,00 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, M, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, M, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, M, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
179,70 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, S, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, S, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, S, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezent..
179,70 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, XL, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, XL, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Camille Berry, Bambus, pantaloni lungi, maneca dantela, XL, RozFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezen..
179,70 Lei 599,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchis Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchis
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, L, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchis Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchis
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, M, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchis Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchis
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, S, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchis
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Cloe Berry, Bambus, XL, Roz inchisFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, Albastru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, L, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, Albastru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, M, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, Albastru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, S, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si re..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, Albastru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Hanna Blue, Bambus, XL, AlbastruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
101,70 Lei 339,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, S, Negru Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, S, Negru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, S, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
209,70 Lei 698,99 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, XL, Negru Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, XL, Negru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, XL, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prez..
209,70 Lei 698,99 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, L, Negru Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, L, Negru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, L, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
209,70 Lei 698,99 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, M, Negru Pijama dama Nicol Da Re, Julliete, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, M, Negru
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Juliette, Bambus si dantela, camasa de noapte cu halat, M, NegruFibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% preze..
209,70 Lei 698,99 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, L, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, L, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, L, Roz Fibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
71,70 Lei 239,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, M, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, M, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, M, Roz Fibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
71,70 Lei 239,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, S, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, S, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, S, Roz Fibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si r..
71,70 Lei 239,00 Lei
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, XL, Roz Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, XL, Roz
-70 %
Pijama dama Nicol Da Re, Marie Pink, Bambus, XL, Roz Fibra de bambus are la baza fibra naturala si face parte din familia vascozelor. Din ce in ce mai utilizata in industria modei, fibra de bambus confera o anumita stralucire si o moliciune aparte. O caracteristica unica a tesaturii din bambus este capacitatea sa ANTIBACTERIANA rezultata ca urmare a prezentei naturale in fibra a unui agent BIO antimicrobian denumit “Bamboo Kun” care reduce cu pana la 70% prezenta bacteriilor in tesatura si ..
71,70 Lei 239,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 28 (2 pagini)